Samenwerken met 3Care Cell Protection?

3Care is een uniek praktijkconcept voor gemotiveerde zorgprofessionals en/of therapeuten (in opleiding) die als zelfstandig ondernemer mensen willen helpen naar een gezonde en vitale leefstijl. De 3Care specialist wil effectieve resultaten op het gebied van zorg en gezondheid voor zijn/haar cliënten. Een 3Care specialist kent ook de eigen grenzen. Als het nodig is verwijst hij/zij tijdig door voor optimale zorg.

Het 3Care concept en gezondheidsprogramma is gebaseerd op orthomoleculaire geneeskunde, maar omvat nog veel meer. Het is een compleet eigentijds praktijkconcept op het gebied van gezondheid. Het biedt hulp op maat en er is professionele ondersteuning voor iedereen die hiervoor kiest. 

3Care moedigt zowel cliënt als zorgverlener aan om samen te werken en met voeding & leefstijl eerst het zelfherstellend vermogen te activeren als primair onderdeel van de gezondheid van de mens, onder het motto ‘mensen helpen zichzelf te helpen’.


Wat biedt het 3Care concept

3Care Cell Protection biedt de cliënt een medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd voedings- en leefstijl concept, gebaseerd op 3 duidelijk toe te passen stappen.


Een programma waarmee men kan ontgiften op celniveau.

Het is eenvoudig toe te passen in iedere leefstijl. De duidelijk uitgewerkte werkmap maakt het voor de 3Care specialist eenvoudig om voeding- & leefstijlinterventies toe te passen als basis in zijn/haar praktijk.

Rust:Het aanvullen van tekorten op celniveau is primair voor zelfherstel.

Reinheid: Schone en rustige darmen vormen de basis van gezondheid.

Regelmaat: Buikvet en de hierin opgeslagen afvalstoffen regelmatig afvoeren vormt een essentieel onderdeel van duurzame gezondheid.


Unieke Basissuppletie

De tekorten in voeding worden aan gevuld. 3Care ontwikkelde iets wat er nog niet was; Een compleet voedingssupplement dat tekorten voorkomt en het zelfherstellend vermogen van het lichaam activeert.Alles in één, voor optimale bescherming van de cel. Een unieke formule met alle benodigde vitamines, mineralen, aminozuren en vetzuren. Goed gedoseerd en in een mooie balans. Zoveel mogelijk op natuurlijke basis en van unieke bronnen. Slecht één keer per dag innemen en in een hygiënische verpakking. Verkrijgbaar in 2 doseringen, ook voor kinderen, ouderen en zwangere vrouwen. Kortom; uniek, compleet en eenvoudig in gebruik en de ideale basissuppletie in de praktijk.

Gezonde darmen

3Care heeft bijzondere broodrecepten om de cliënt zelf mee te laten werken aan een eenvoudig en duurzaam darmherstel. De recepten zijn glutenvrij (geen maïs of rijst) graan- en suikervrij, vezelrijk en worden alleen verstrekt door 3Care specialisten.

Een goed begin is het halve werk

Om sneller tot een doeltreffende therapie te komen, is het belangrijk om eerst afvalstoffen en (visceraal) vetreserve af te voeren in minimaal 4 weken. 
Dit kan de cliënt zelf toepassen op advies van de 3Care-specialist.
Het gezondheidsprogramma van 3Care is eenvoudig in te passen in elke leefstijl.

Gezond worden is een doel, gezond blijven is een commitment

Bewuster omgaan met voeding & leefstijl vraagt om kennis en samenwerking. 3Care is de verbindende schakel tussen de behandelaar en de cliënt.

3Care specialist

Een 3Care specialist kan rekenen op gedegen ondersteuning, door middel van praktijk ondersteunende dagen en congressen, het delen van ervaring en hulp middels helpdesk en website. Het Kwaliteitspredicaat van de 3Care specialist geeft een gezonde en duurzame praktijkvoering weer.

Voordelen

Unieke producten die het zelfherstellend vermogen van het lichaam ondersteunen.

Kant-en-klaar model.

Gedegen begeleiding en praktijkondersteuning.

3Care is een kwaliteitslabel voor duurzame basiszorg.

Zelfstandig 3Care specialist

ZELFSTANDIG 3CARE SPECIALIST

3Care werkt met zelfstandige specialisten. Op aanvraag en na het volgen van de opleiding kun je 3Care specialist worden. 

Bekijk onderstaand filmpje over de 3Care opleiding.

Meer weten over de verschillende vormen van samenwerking?

Neem contact met ons op >

Informatie voor 3Care specialisten die mensen willen helpen het gezondheidsprogramma toe te passen.
Ga met ons de uitdaging aan en word 3Care partner!