Wil je 3Care specialist worden?

Aandacht voor voeding en leefstijl is belangrijker dan ooit. Veel mensen weten echter onvoldoende hoe ze zelf optimaal kunnen bijdragen aan hun gezondheid. 3Care heeft daartoe een uitgekiend Voeding- en Leefstijlprogramma uitgewerkt, gebaseerd op milde ketose en een intermitterende leefstijl. Volgens de laatste voedingsinzichten dus! Het programma is nagenoeg voor iedereen geschikt, met meetbaar resultaat en is tot in de details uitgewerkt. Heb je interesse om dit programma aan te bieden aan jouw klanten? Of ben je ervaringsdeskundige en wil je je specialiseren in voeding en leefstijl met milde ketose? Dan biedt het 3Care concept meerwaarde voor jou.

Lees verder waarom 3Care voor jou interessant kan zijn en kijk ook onder het kopje 3Care College meer informatie over de opleiding.


Bij wie past 3Care? 

3Care kan worden aangeboden door elke gezondheidsprofessional en ervaringsdeskundige. Of je nu fysiotherapeut, diëtist, natuurgeneeskundige, orthomoleculair therapeut, huidtherapeut, masseur, osteopaat, sportcoach, mental coach of een enthousiaste ervaringsdeskundige bent. Als je de kracht van voeding en leefstijl professioneel wilt inzetten voor klanten, dan kan dat met het 3Care concept op een laagdrempelige en effectieve manier. In verschillende modules leer je alles wat je moet weten over gezonde voeding en leefstijl, milde ketose, de intermitterende leefstijl en het zelfherstellend vermogen.