Opleiding: Voeding en Leefstijl als basis voor gezondheid


Heb jij gezonde voeding en een vitale leefstijl hoog in het vaandel als basis voor een goede gezondheid? Met behulp van het voeding- en leefstijlconcept van 3Care heb je een volledig uitgewerkte formule in handen voor jezelf en om anderen te helpen goed voor zichzelf te zorgen.

Je kunt dit toegankelijke programma aanbieden als coach en ervaringsdeskundige of als een aanvullende aanpak in je eigen praktijk, bedrijf of instituut. Zo verrijk je je zorgaanbod met voeding en leefstijl. Met meer gezondheidswinst als resultaat.

Het 3Care concept is gebaseerd op gezond onderhoud met de juiste voedingsstoffen, tijdig herstel via milde ketose (APK) en een intermitterende leefstijl.  Dit bestaat uit drie stappen: GOED - BETER - BEST.

GOED: Alle voedingsstoffen in balans brengen en houden via unieke 3-in-1 suppletie, 3Care Excellent.

BETER: Met een persoonlijke APK (tijdelijke milde ketose) ontdoe je je lichaam van ballast en reservevet. Hiermee leg je de basis voor een gezond zelfherstellend vermogen.

BEST: Met een intermitterende leefstijl zorg je voor gezond onderhoud en een duurzaam resultaat.

Online opleiding 

3Care College | Pagina's | SchultenMedia


Je kunt de 3Care opleiding Voeding- en Leefstijlcoach volledig online volgen in je eigen tijd en tempo. Via verschillende modules, die zijn opgedeeld in meerdere secties, komen alle aspecten van de opleiding aan bod die aan het eind van iedere sectie worden afgerond met kennisvragen. Na een positieve beoordeling, kun je door naar de volgende sectie. Aan het eind vindt er een digitaal examen plaats, als afspiegeling van de opgedane kennis en ervaring.

Met als kers op de taart de titel: 3Care Voeding- en Leefstijlcoach

Het is de bedoeling om de modules binnen één jaar af te ronden. Dat is ook in een druk bestaan goed haalbaar.Investering

 

De totale kosten van de opleiding tot 3Care Voeding- en Leefstijlcoach bedraagt € 480,- (3 x maandtermijn van € 160,- met automatische incasso). Voldoe je ineens, dan ontvang je € 20,- korting en bedraagt de opleiding € 460,-.

Meer info of aanmelden?

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op. Coby Bouwkamp-ten Kate, founder van 3Care, neemt graag alles met je door. Als je besluit de opleiding te volgen, dan ontvang je na inschrijving en overboeking de introductievideo over de 3Care coachopleiding.

Nadat Module 1 is afgerond (de APK van 28 dagen) ontvang je:

  1. De cursusmap (een <300 pagina's tellend naslagwerk
  2. Werkmateriaal en brochures

Wat ga je leren?

10 Modules

•1. Eigen APK in de praktijk (5 secties)

•2. Gezondheid, epigenetica en zelfherstellend vermogen (3 secties)

•3. Glucose, ketose en metabole flexibiliteit (3 secties)

•4. Zuurstof- en vochthuishouding (2 secties)

•5. Macronutriënten en micronutriënten (3 secties)

•6. Stofwisseling en 3Care voedingssuppletie (2 secties)

•7. Darmgezondheid (2 secties)

•8. Intermitterende leefstijl (2 secties)

•9. Meten is weten (2 secties)

•10. Praktische en zakelijke ondersteuning (3 secties)

Afsluitend examen


3Care College | Pagina's | SchultenMedia

3Care specialist

Je begint met eigen praktijkervaring

Als je jezelf kunt helpen kun je ook anderen helpen. Dit is het fundament van de opleiding. Daarom ga je in module 1 zelf ervaren wat je eigen APK je oplevert. Extra aandachtspunt hierbij is dat er vanuit eigen ervaring wordt gefocust op coaching van toekomstige cliënten. Tijdens deze module krijg je individuele en persoonlijke ondersteuning van onze docent.  


Het beste uit de natuur en de wetenschap


In 10 online modules nemen de docenten je mee in de theorie achter achter het 3Care concept. Een bewezen formule met meer dan 20 jaar praktijkervaring, gebaseerd op orthomoleculaire en evolutionaire geneeskunde en Klinische Psycho Neuro Immunologie (kPNI).


Ons motto is: mensen helpen zichzelf te helpen met het beste uit de natuur en de nieuwste wetenschap