HISTORIE

Meer dan 20 jaar geleden introduceerde Coby Bouwkamp-ten Kate haar eerste voeding- en leefstijlprogramma ‘Weet hoe je eet’. Tien jaar later volgde haar tweede formule ‘Leren voor je gezondheid’. Vanuit haar passie voor voeding en gezondheid verdiepte Coby zich verder in voedingsgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, evolutionaire geneeskunde, sport en voeding en Klinische Psycho Neuro Immunologie. Al deze kennis en ervaring heeft zij uiteindelijk samen gebracht in haar ultieme Voeding- en Leefstijlconcept van 3Care Cell Protection. Ook ontwikkelde ze een unieke basis voedingssuppletie waarin alle voedingsstoffen zitten die we dagelijks nodig hebben, een multi + aminozuren + alle omega vetzuren.  

Mensen helpen is fijn, maar mensen helpen zichzelf te helpen is beter.

Om zoveel mogelijk mensen te bereiken, koos Coby ervoor om de krachten te bundelen met professionele zorgverleners. Het 3Care Voeding- en Leefstijlprogramma gebaseerd op milde ketose en de unieke 3Care suppletie Excellent worden inmiddels aangeboden door tal van (zorg)specialisten met uiteenlopende achtergronden, zoals fysio- en manuele therapeuten, huidtherapeuten, acupuncturisten, persoonlijke coaches, sport coaches en andere zorgprofessionals. Bij 3Care vinden we dat aandacht voor gezonde voeding en leefstijl thuishoort bij elke zorgprofessional die preventieve en curatieve zorg wil leveren.Het 3Care programma is door iedereen te volgen

3Care voor iedereen

Het Voeding- en Leefstijlprogramma van 3Care is helder en praktisch beschreven en eenvoudig toe te passen door nagenoeg iedereen. Met meetbare resultaten. Dat maakt het programma gemakkelijk inzetbaar voor zorgprofessionals en ervaringsdeskundigen. De programmamap met inlogcode voor meer informatie op de website wijst de weg. Compleet met voorbeelddagen, een boodschappenlijstje, een receptenboek en een trefwoordenboek voor antwoorden op veel voorkomende vragen van klanten. 3Care ondersteunt alle zorgprofessionals en klanten met een wekelijkse nieuwsbrief vol informatie. 

Samen zorgen we beter

'Samen zorgen we beter' is een belangrijk motto voor ons geworden. 3Care bouwt de praktische brug tussen zorgverleners en cliënten. Zodat mensen nog gemakkelijker bewuste keuzes kunnen maken om het beste uit hun gezondheid te halen. Hierin staan voeding en leefstijl centraal.


Samen zorgen we beter