Waarom 3Care? 

3Care is een goed doordacht en bewezen gezondheidsprogramma. Uit diverse opleidingen en kennisgebieden (onder meer basis geneeskunde, orthomoleculaire therapie, Klinische Psycho Neuro Immunologie en evolutionaire geneeskunde) en ruim twintig jaar praktijkervaring heeft 3Care het beste op het gebied van functionele gezondheid, metabole flexibiliteit en leefstijl samengebracht in een praktische, toegankelijke en zeer wezenlijke formule. De 3Care formule is geschikt voor bijna elke klant en stelt iedereen in staat om tot gezondheidswinst te komen.

Zorg voor gezondheidswinst!

Hoe werkt het?

3Care is een totaalconcept dat je in je praktijk, aanvullend aan je eigen dienst, kunt aanbieden aan je klanten. Wij voorzien je in 4 dagen van alle kennis die je daarvoor nodig hebt. Vervolgens kun jij je klanten optimaal begeleiden. 3Care omvat voedingsadvies (compleet met recepten), volwaardige voedingssuppletie en een cursus ‘Gezonde voeding en leefstijl’ voor je klant. Met de formule van 3Care leer je je klanten in korte tijd hoe zij zelf blijvend kunnen investeren in hun gezondheid. Lees meer over de inhoud van het programma op de pagina het programma.

Opleiding tot specialist

Wat biedt 3Care jou?

  • Een vierdaagse opleiding waarin je alles leert over voeding en gezondheid, metabole flexibiliteit, een intermitterende leefstijl en milde ketose.
  • Een bewezen formule die gebaseerd is op orthomoleculaire en evolutionaire geneeskunde en KPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie); ofwel essentiële kennis die toegankelijk is gemaakt voor elke zorgprofessional.
  • Een rijke community waarin je kunt uitwisselen met andere 3Care specialisten in intervisie en je kennis up-to-date kunt houden via informatieve webinars.
  • Een praktische, direct inzetbare formule, waarmee je je klanten met gezonde voeding en leefstijlinterventies kunt begeleiden naar duurzame en meetbare resultaten en gezondheidswinst in een korte periode.
  • Wel doordachte voedingssuppletie waarmee je elke klant optimaal kunt ondersteunen, ongeacht zijn of haar situatie.
  • Hulp bij het opzetten en onderhouden van een goedlopende praktijk en het creëren van financiële stabiliteit.