Waarom 3Care? 

3Care is een uniek Voeding- en Leefstijlprogramma gebaseerd op ruim 20 jaar praktijkervaring met milde ketose. Op basis van gedegen kennis (voedingsgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, Klinische Psycho Neuro Immunologie en evolutionaire geneeskunde) heeft 3Care het beste op het gebied van functionele gezondheid, milde ketose, metabole flexibiliteit en de intermitterende leefstijl samengebracht in een praktische, toegankelijke en resultaatgerichte formule. Geschikt voor iedereen die meer uit zijn of haar gezondheid wil halen. Vind je duurzame en preventieve zorg belangrijk voor je cliënten? Informeer dan of het 3Care concept voor jou ook een aanvulling kan zijn. 

Voor preventie en gezondheidswinst

Hoe werkt het?

3Care is een Voeding- en Leefstijlprogramma dat je in je praktijk, aanvullend op je eigen professie, kunt aanbieden aan je klanten. Wij voorzien je in 10 Modules van alle kennis die je daarvoor nodig hebt. Vervolgens kun jij je klanten optimaal en naar behoefte begeleiden. Met 3Care leer je je klanten in korte tijd hoe zij zelf duurzaam kunnen investeren in hun eigen gezondheid. Verschillende opties zijn denkbaar:

  • Je wilt het startpakket aanbieden met het Voeding- en Leefstijlprogramma in een praktische werkmap, 2 maanden Excellent voedingssuppletie en ketosticks.
  • Je wilt aanvullende opties aanbieden, zoals het boodschappenpakket en/of proteïnepoeder. Ook dat kan.
  • Je wilt begeleiding op maat bieden, zoals voor- en nametingen of coaching. Het is aan jou als coach om deze begeleiding verder vorm te geven.        

Lees meer over de inhoud van het programma.

Opleiding tot specialist in milde ketose

Wat biedt 3Care jou?

  • 10 online Modules waarin je alles leert over gezonde voeding en leefstijl, metabole flexibiliteit, een intermitterende leefstijl en milde ketose.
  • Een bewezen formule gebaseerd op orthomoleculaire en evolutionaire geneeskunde en KPNI (Klinische Psycho Neuro Immunologie); ofwel essentiële kennis die toegankelijk is gemaakt voor elke zorgprofessional.
  • Een rijke community waarin je kennis kunt uitwisselen met andere 3Care coaches en up-to-date kunt blijven via webinars en/of bijscholing.
  • Een praktische, direct inzetbare formule, waarmee je je klanten met gezonde voeding en leefstijlinterventies kunt begeleiden naar duurzame en meetbare resultaten en gezondheidswinst in een korte periode.
  • Unieke basis voedingssuppletie waarmee je cliënten optimaal kunt ondersteunen in een gezonde voeding- en leefstijl.
  • Hulp naar behoefte bij het opzetten en onderhouden van een goedlopende praktijk en het creëren van financiële stabiliteit.