3Care Voeding en Leefstijl

3Care is een totaalconcept voor lichaam en geest waarmee je in korte tijd eenvoudig en grondig tegelijk aan je gezondheid werkt.
Met eerlijke en goed gebalanceerde voeding investeer je op een natuurlijke manier in jouw gezondheid. Dit begint altijd vanuit de kern.
Via 3 stappen (Goed, Beter, Best) het beste uit je gezondheid halen, hoe fijn is dat.
Onze 3Care Specialisten (en ambassadeurs) leveren  zorg op maat en naar behoefte, dus voor elk wat wils.

Goed Beter Best

Het 3Care concept bestaat uit 3 stappen. 

 1. GOED:  Zorg eerst voor voldoende micronutriënten (voedingsstoffen) met gezonde voeding en een volwaardig basissupplement. 
 2. BETER:  Je lichaam ontdoen van afvalstoffen en teveel reservevet is belangrijk om jezelf te beschermen tegen overbelasting en laaggradige ontstekingen.
  Door regelmatig je persoonlijke APK (algehele Periodieke Ketose) uit te voeren leert je ook je stofwisseling vlot laten switchen tussen twee natuurlijke energiebronnen; glucose en ketonen.
  Precies zoals het evolutionair is bedoeld. Dit noemen we metabole flexibiliteit.
 3. BEST: Een schoon lichaam verdient goed onderhoud. Via de intermitterende leefstijl worden je cellen op een natuurlijk wijze geprikkeld om flexibel en vitaal te blijven .
  Heel belangrijk voor een goed zelfherstellende vermogen en een gezond immuunsysteem.

Lees meer over de APK, de intermitterende leefstijl en milde ketose, en metabole flexibiliteit.

In vier weken leg je de basis voor herstel

Met 3Care leg je in vier weken de basis voor een gezonde leefstijl. Het gezondheidsconcept is toegankelijk voor (bijna) iedereen en in (bijna) elke situatie.
Dit kan omdat we uitgaan van natuurlijke stofwisselingsprocessen, zoals het lichaam ze evolutionair kent.
Het begint altijd (stap 1) met de volwaardige 3-in-1 basissuppletie om ervoor te zorgen dat je de juiste basis voedingsstoffen binnen krijgt.
Zo kun je veilig je APK (stap 2) uitvoeren zonder dat je spieren aantast en onnodige energie verbruikt.
Na de APK kun je de voordelen ervaren van een intermitterende leefstijl (stap 3). Erg belangrijk, omdat dit tot duurzamere resultaten leidt.

Gezonde voeding

Hoe werkt het?

Het 3Care concept en de unieke 3-in-1 voedingssuppletie worden alleen aangeboden door 3Care (zorg)specialisten en ambassadeurs in het hele land. Elke voeding en leefstijl specialist is opgeleid om jou als klant helpen opstarten en indien gewenst te begeleiden. Wil je ook meer grip op je eigen gezondheid, neem dan contact op met een specialist in jouw regio of met 3Care.  Wij helpen je graag verder.

Via een intake worden je doelen en mogelijkheden bepaald en krijg je volledige uitleg. Ook kun je gebruikmaken van het meten van je eigen startparameters (zoals voedingsstoffen, vochtgehalte, spiermassa, verzuring, celveroudering etc.). Je specialist kan je, naar eigen wens, ook begeleiden tijdens dit traject. We leveren graag zorg op maat en naar behoefte.

Wat biedt het 3Care concept? 

 • Volwaardige en unieke 3-in-1 voedingssuppletie (stap 1) voor al je benodigde micronutriënten uit vitaminen ,mineralen,  en heel uniek ook de benodigde eiwitten (aminozuren) en omega vetzuren.
 • Een gevarieerd en natuurlijk voedingsprogramma (stap 2) voor herstel (APK); compleet met voedingslijsten, kant-en-klare voorbeelddagen en recepten. Gebaseerd op milde ketose met volop groente en fruit. 
 • Daarna kun je stabiliteit en metabole flexibiliteit creëren via een intermitterende leefstijl (stap 3).
 • Een kant-en-klaar thuisprogramma met vlotte en meetbare resultaten.
 • Begeleiding naar behoefte door een professionele 3Care specialist.
 • Veel ondersteunende informatie is te vinden op het besloten gedeelte van de 3Care website, welke toegankelijk is met een code die je bij het voedingsprogramma krijgt.

Is 3Care geschikt voor mij? 

 • Is het voor jou tijd om gezonder te gaan leven?
 • Wil je een gezonde basis leggen met volwaardige en uitgebalanceerde voedingsstoffen? 
 • Kamp je met chronische ongemakken?
 • Wil je fitter worden of wil je meer energie? 
 • Wil je van je buikvet af en streef je naar een gezonder en duurzaam gewicht?
 • En wil je gezonde en veilige keuzes kunnen maken? 

In alle gevallen kan 3Care je hierbij helpen. Hoe jong of oud je ook bent, je kunt altijd starten met een gezonde leefstijl. 3Care is gebaseerd op adequate wetenschappelijke kennis en heeft ruim 20 jaar praktijkervaring met gezonde voeding, milde ketose en duurzame gezondheid via een intermitterende leefstijl. En nog steeds spitten we de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen uit om telkens het beste te kunnen bieden. We hebben het beste uit de wetenschap en de natuur voor jou samengebracht in een praktisch toepasbaar concept en het is superleuk om te doen. Waarom? Gewoon omdat het praktisch toepasbaar is en je het resultaat snel zult merken. Dat maakt het zo boeiend.


3Care maakt het verschil

Met het 3-stappenplan van 3Care bied je je lichaam niet alleen de voordelen van alle benodigde micronutriënten en gezonde basisvoeding, maar ook krijgt je stofwisseling te kans om weer gebruik te maken van 2 energiebronnen; glucose en ketonen. Precies zoals het evolutionair is bedoeld. Zo komt er regelmatig goede buikvetverbranding opgang. Dit werkt niet alleen herstellend voor een gezond metabolisme, maar werkt ook preventief ter bescherming van je gezondheid en het behouden van een gezond gewicht.  Om een goede vetverbranding opgang te brengen zonder dat je spiermassa verliest, vul je je essentiële micronutriënten aan met de unieke 3-in-1 3Care voedingssuppletie. Waarom is het belangrijk om je gezonde voedingspatroon aan te vullen met suppletie? Lees er meer over!

Coach gezondheidsprogramma

We bieden professionele ondersteuning, op maat en naar behoefte.
U kunt terecht bij een van onze 3Care-specialisten.


De 3Care specialisten >

Meer informatie over 3Care of wil je 3Care specialist worden?

Vul onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!