3Care Voeding- en Leefstijlprogramma

Het 3Care programma is een totaalconcept voor gezonde voeding en leefstijl, waarmee je in korte tijd eenvoudig en grondig tegelijk aan je gezondheid werkt. Het is gebaseerd op de principes van milde ketose, waarbij je kiest voor pure, eerlijke en onbewerkte voeding met volop groenten en fruit. 3Care heeft dit volledig voor je uitgewerkt in een gebalanceerd voedingsplan. Het volledige programma bestaat uit 3 stappen.


  1. GOED:  Met onze unieke 3-in-1 suppletie Excellent geef je je lichaam álle voedingsstoffen die het nodig heeft, in aanvulling op gezonde voeding. Dat is nodig voor een goede gezondheid en om beter in milde ketose te komen. Ons volwaardige basissupplement bevat alle vitaminen, mineralen, gunstige plantenstoffen, aminozuren (eiwitten) en alle omega vetzuren.
  2. BETER: Via een - Algehele Periodieke Ketose (APK) - ontdoe je je lichaam van ballast en reservevet. Zo bescherm je je lichaam tegen overbelasting en laaggradige ontstekingen. Door regelmatig je persoonlijke APK te doen, leert je stofwisseling weer om vlot te switchen tussen twee natuurlijke energiebronnen; glucose en ketonen. Precies zoals het evolutionair is bedoeld. Dit noemen we metabole flexibiliteit.
  3. BEST: Daarna leer je hoe je met een intermitterende leefstijl voor een duurzaam resultaat kunt zorgen. Een schoon lichaam verdient goed onderhoud. Via de intermitterende leefstijl worden je cellen op een natuurlijk wijze geprikkeld om flexibel en vitaal te blijven. Dat is heel belangrijk voor een goed zelfherstellend vermogen en een gezond immuunsysteem. 3Care geeft je de handvatten.


Lees meer over de APK, de intermitterende leefstijl, milde ketose en metabole flexibiliteit.

Vanuit de kern gezond met milde ketose

Hoe werkt het programma?


1. Je start altijd met het basis opstapplan voor € 139,30.
2. Kies vervolgens eventuele aanvullende opties.
3. Zoek je begeleiding op maat? Ook dat kan.

1. Basis opstapplan: € 139,30  

Het opstapplan is zelfstandig te volgen. Een korte digitale intake wijst uit of dit geschikt voor je is. Het startpakket bevat:

- Een uitgebreide programmamap Voeding en Leefstijl met een inlogcode voor meer ondersteunende informatie op de website.
- Excellent voedingssuppletie voor 2 maanden
- Uitleg en 28 voorbeelddagen voor de Algehele Periodieke Ketose met volop groente en fruit.
- Uitleg over de intermitterende leefstijl voor een duurzaam resultaat
- Ketose teststrips (50 stuks)

2. Aanvullende opties 

Soms is het aan te raden om aanvullend proteïnepoeder te gebruiken tijdens de APK. We geven je graag advies. Wil je gebruik maken van het boodschappenpakket voor de APK om niet te hoeven zoeken naar bepaalde producten? Zo maak je een vliegende start!

- Proteïnepoeder € 23,85
- Boodschappenpakket € 60,22 

3. Begeleiding op maat

Heb je last van (chronische) aandoeningen? Of heb je liever een specialist die met je meekijkt en beschikbaar is voor vragen op maat? Of wens je aanvullende voor- en nametingen? Dan zoeken we graag een specialist die bij jou past. We hebben specialisten met allerlei expertises. Je bespreekt samen met je specialist wat het beste bij jou past.  

- De kosten voor begeleiding op maat stem je af met de specialist.


Is het 3Care programma geschikt voor mij? 

  • Wil je gezonder gaan leven?
  • Wil je een gezonde basis leggen met volwaardige en uitgebalanceerde voedingsstoffen? 
  • Kamp je met (chronische) ongemakken?
  • Wil je fitter worden of wil je meer energie? 
  • Wil je van je buikvet af en streef je naar een gezonder en duurzaam gewicht?
  • Wil je leren om gezonde en veilige voedingskeuzes te maken? 

In alle gevallen kan 3Care je hierbij helpen. Hoe jong of oud je ook bent, je kunt altijd starten met een gezonde leefstijl. 3Care is gebaseerd op adequate wetenschappelijke kennis en heeft ruim 20 jaar praktijkervaring met gezonde voeding, milde ketose en duurzame gezondheid via een intermitterende leefstijl. We hebben het beste uit de wetenschap en de natuur voor jou samengebracht in een eenvoudig en gezond programma. En het is ook nog eens superleuk om het te volgen. Waarom? Omdat het praktisch toepasbaar is en je het resultaat snel zult merken. Dat maakt het zo boeiend.

Meer informatie over 3Care of wil je 3Care specialist worden?

Vul onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!