Wie zijn wij? 

3Care bestaat uit een netwerk van gezondheidsprofessionals en ervaringsdeskundigen vanuit diverse disciplines - ofwel de 3Care specialisten. Zoals personal trainers, fysiotherapeuten, orthomoleculaire therapeuten, huidtherapeuten, coaches en osteopaten. Wat we gemeen hebben, is dat we gezonde voeding en leefstijl hoog in het vaandel hebben. Zo voorzien we in een behoefte die in de gezondheidszorg nog te vaak onderbelicht is. We helpen mensen zichzelf te leren helpen met gezonde voeding en leefstijl. 3Care is opgericht door Coby Bouwkamp-ten Kate.


Vind je 3Care specialist

Zoek je dichtstbijzijnde 3Care specialist op onderstaande kaart en neem direct contact op met de specialist naar wens. Je kunt ook contact opnemen met 3Care en dan zoeken wij een specialist die bij jou past. Als je op het blauwe tekentje op de kaart klikt, lees je meer over de achtergrond en de expertise van de specialist.


Wat biedt een 3Care specialist? 

Alle 3Care specialisten zijn, naast hun eigen expertise, door 3Care opgeleid vanuit de meest recente inzichten op het gebied van gezonde voeding, metabole flexibiliteit en het zelfherstellend vermogen. Je kunt bij de specialist terecht voor:

  • 3Care voedingssuppletie: als je alleen gebruik wilt maken van onze unieke en complete 3-in-1 voedingssuppletie met daarin alle stoffen die je dagelijks nodig hebt voor je gezondheid.
  • Het startpakket voor € 139,30: het Voedings- en Leefstijlprogramma in een praktische werkmap, 2 maanden Excellent voedingssuppletie en 50 ketose teststrips.
  • Aanvullende opties: zoals het boodschappenpakket en proteïnepoeder.
  • En als je dat wenst, begeleiding op maat. Hoe deze begeleiding er exact uit ziet, stem je af met je specialist en naar jouw behoefte.


Zoek je een 3Care-specialist of wil je zelf ambassadeur of specialist worden?

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.