De kracht van voedingssuppletie

Suppletie bevat actieve voedingsstoffen die de verschillende functies van je lichaam helpen ondersteunen. Je stofwisseling, spijsvertering en je lichaam varen daar wel bij. Alle lichaamssystemen zijn afhankelijk van voldoende en gevarieerde micronutriënten. Zonder de juiste voedingsstoffen uit vitaminen, mineralen en antioxidanten kan je lichaam simpelweg niet goed functioneren. Hierbij zijn ook alle essentiële aminozuren (uit eiwitten) en goede omega vetzuren essentieel voor je gezondheid. Al deze stoffen haal je in de eerste plaats uit gezonde voeding. Voedingssuppletie vormt hierop een waardevolle aanvulling. 

Hoe de juiste producten te kiezen?

Er zijn tal van voedingssupplementen op de markt. Hoe weet je nu of je de juiste producten kiest? En of je niet te weinig of te veel neemt? 3Care biedt daarvoor de oplossing. Omdat een compleet voedingssupplement waarin alle essentiële voedingstoffen (uit koolhydraten, eiwitten en vetten) voorkomen, niet verkrijgbaar was, is 3Care hiermee aan de slag gegaan. Speciaal voor ons concept ontwikkelden we een uniek uitgebalanceerd basissupplement met een volledig spectrum aan voedingsstoffen. Te verkrijgen als unieke 3-in-1 formule (multi + eiwitten + vetzuren), maar ook als afzonderlijk supplement of in een lagere dosering te verkrijgen. De samenstellingen zijn gebaseerd op jarenlang orthomoleculair onderzoek en actuele wetenschappelijke inzichten.

Wat maakt de suppletie van 3Care uniek? 

Het was een grote wens van 3Care om een hoogwaardig kwaliteitsproduct te ontwikkelen, waarin alle essentiële voedingsstoffen samen zijn gebracht. En dat is gelukt! Het paradepaardje van 3Care is de multiformule Excellent; een unieke 3-in-1 formule (multi + eiwitten + vetzuren) voor een gezonde leefstijl.

  • Voeding ondersteunen met alle essentiële stoffen in één product
  • Excellent bevat 48 belangrijke en hoog opneembare voedingsstoffen
  • Alle belangrijke vitaminen, mineralen en antioxidanten aangevuld met bijzondere voedingsstoffen
  • Alle essentiële eiwitten (9 aminozuren)
  • Alle essentiële omega vetzuren (9 omega’s)
  • Veiligheidscertificaat NZVT
  • Inname 1 x per dag in 1 capsule en 1 tablet
  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
  • Verpakt in een handige blister, hygiënisch en handig om mee te nemen op reis
  • Kan eenvoudig – met een brievenbusverpakking – worden verstuurd


Voeding ondersteunen
met alle essentiële stoffen in één product

Wat zijn alle 3Care supplementen? 

3Care Excellent: de unieke 3-in-1 multiformule (multi + essentiële aminozuren + omega vetzuren (Bio Salmon Fresh). Lees meer over de ingrediënten van Excellent of bekijk de productsheet.

3Care Puur Plantaardig Proteïnepoeder: lees alles over ons Puur Plantaardig Proteïnepoeder gemaakt van erwteneiwit.

3Care Complex: 2-in-1 multiformule (multi + essentiële aminozuren), milder gedoseerd, ongeveer 66% van de voedingswaarde van 3Care Excellent. Lees meer over de ingrediënten van Complex of bekijk de productsheet.

3Care Bio Salmon Fresh: alle belangrijke omega vetzuren (9) uit ongeraffineerde zalmolie. Lees meer over Bio Salmon Fresh.


Bekijk de producten


Hoe kan ik ook 3Care suppletie gebruiken? 

3Care suppletie is exclusief verkrijgbaar bij 3Care specialisten. Neem hiervoor contact op met 3Care of een van de 3Care specialisten in je buurt. Je specialist kan je goed adviseren over welk product voor jou geschikt is in elke fase van het 3Care programma. Je start altijd met 3Care Excellent.