De kracht van unieke voedingssuppletie

Alle lichaamssystemen zijn afhankelijk van voldoende en gevarieerde micronutriënten (voedingsstoffen). Zonder de juiste voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten, eiwitten en vetzuren kan je lichaam simpelweg niet goed functioneren. Een goede basis voedingssuppletie bevat alle actieve voedingsstoffen die je stofwisseling en spijsvertering helpen ondersteunen om alle lichaamsfuncties van de juiste energie te voorzien. Je haalt ze in de eerste plaats uit gezonde voeding. Aanvulling met een volwaardig basis voedingssupplement zorgt er vervolgens voor dat je zeker weet dat je alles binnen krijgt voor je gezondheid.

Het heeft ons altijd verbaasd, waarom een goede multivitamine geen aminozuren uit eiwitten (bouwstenen van cellen) en omega vetzuren (voor sterke cellen) bevat. Ook die hebben we namelijk dagelijks nodig.

Klik op onderstaande afbeelding voor een video over onze unieke 3-in-1 suppletie


Hoe kies je de juiste suppletie?

Er zijn tal van voedingssupplementen op de markt. Maar hoe weet je wat je moet kiezen? En of je niet te veel of te weinig neemt?
3Care biedt de oplossing voor een goede en complete basis. Omdat het complete supplement niet bestond, hebben wij dat ontwikkeld.
Zo is de unieke 3-in-1 formule van 3Care Cell Protection ontstaan. 3Care Excellent is een volwaardig basis voedingssupplement met alle vitaminen, mineralen, antioxidanten, alle benodigde aminozuren (uit eiwitten) en alle natuurlijke omega-vetzuren zoals de natuur dit biedt. Deze unieke formule is als Excellent in 1 product te verkrijgen (alles in 1 dagdosering per dag) en bieden we ook als afzonderlijke supplementen aan en in een lagere dosering. De samenstellingen zijn gebaseerd op jarenlang orthomoleculair onderzoek en actuele wetenschappelijke inzichten. Zo weet je zeker dat je niet te weinig, maar ook niet teveel binnen krijgt!

Waarom is de basissuppletie van 3Care uniek? 

Het paradepaardje van 3Care is de Excellent; een unieke 3-in-1 formule (multi + eiwitten + vetzuren) voor een gezonde leefstijl.

 • Voeding en leefstijl ondersteunen met alle essentiële basis voedingsstoffen in één product
 • Excellent bevat 48 belangrijke en hoog opneembare voedingsstoffen
 • Alle belangrijke vitaminen, mineralen en antioxidanten aangevuld met een aantal bijzondere antioxidanten
 • Alle essentiële eiwitten (9 aminozuren)
 • Alle essentiële omega vetzuren (9 omega’s)
 • Veiligheidscertificaat en doping gecontroleerd (NZVT)
 • GMO-vrij (dus niet genetisch gemodificeerd)
 • Inname 1 x per dag  
 • Geen diertesten en natuurlijke plantaardige coating
 • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
 • Verpakt in een doordrukstrip, hygiënisch en handig om mee te nemen op reis
 • Kan eenvoudig – met een brievenbusverpakking – worden verstuurd


Voeding ondersteunen
met alle essentiële stoffen in één product

Welke 3Care supplementen zijn er?

3Care Excellent: de unieke 3-in-1 formule (multi + essentiële aminozuren + omega vetzuren (Bio Salmon Fresh). Lees meer over de ingrediënten van Excellent of bekijk de productsheet.

3Care Complex: 2-in-1 formule (multi + essentiële aminozuren), milder gedoseerd, ongeveer 66% van de voedingswaarde van 3Care Excellent. Lees meer over de ingrediënten van Complex of bekijk de productsheet.

3Care Bio Salmon Fresh: alle belangrijke omega vetzuren (9) uit ongeraffineerde zalmolie. (Dezelfde dosering als in de Excellent) Lees meer over Bio Salmon Fresh of bekijk de productsheet.

3Care Puur Plantaardig Proteïnepoeder: lees alles over ons Puur Plantaardig Proteïnepoeder gemaakt van zuiver erwteneiwit.

Bekijk de producten


Hoe kan ik ook 3Care suppletie gebruiken?

3Care voedingssuppletie is exclusief verkrijgbaar bij 3Care specialisten en 3Care ambassadeurs.
Neem hiervoor contact op met 3Care of een van de 3Care specialisten in je buurt.
Zij kunnen je goed adviseren wat het beste bij jou past.