Een integrale visie op gezondheid

Gezonde cellen vormen de basis voor je gezondheid, vandaar de naam 3Care Cell Protection. In ons totaalprogramma staan gezonde voeding, de juiste basis voedingssuppletie en aandacht voor een gezonde leefstijl centraal. Het is onze missie om ‘mensen te helpen zichzelf te leren helpen' met hun gezondheid. 

Het 3Care Voeding- en Leefstijlprogramma is praktisch uitgekiend en gebaseerd op milde ketose. Ondersteund met unieke en complete basissuppletie, want dit is wat het lichaam primair nodig heeft om weer metabool flexibel te worden en een goed zelfherstellend vermogen op te bouwen. Dat is waar we bij 3Care voor staan. 

Hierbij staan drie belangrijke uitgangspunten centraal:

  • Het is eenvoudig toe te passen in elke gezinssituatie 
  • Het is financieel toegankelijk voor een breed publiek
  • De 3Care specialist biedt hulp op maat en naar behoefte

3Care: Specialisten in gezondheid

Een netwerk van specialisten

3Care bestaat uit een netwerk van gezondheidsprofessionals vanuit diverse disciplines - ofwel de 3Care specialisten. Zoals ervaringsdeskundigen, lifestyle coaches, personal trainers, fysiotherapeuten, orthomoleculaire therapeuten, huidtherapeuten, sportcoaches etc. Wat we gemeen hebben, is dat we gezonde voeding en leefstijl hoog in het vaandel hebben staan, waarbij het zelfherstellend vermogen primair is. Samen voorzien we in een behoefte die in de gezondheidszorg nog te vaak onderbelicht is. Iets wat de zorg bovendien onder druk zet. Gelukkig kunnen we veel doen. Als 3Care specialisten 'helpen we mensen zichzelf te leren helpen' met gezonde voeding en leefstijl. Zo dragen we gezamenlijk ons steentje bij aan een betere en betaalbare gezondheidszorg.


3Care helpt mensen zichzelf te helpen met een gezond eetpatroon en een vitale leefstijl