DEELNEMERS MET PASSIE VOOR GEZONDHEID

Hier lees je ervaringen van verschillende deelnemers die het 3Care programma hebben gevolgd. Heb je ook een ervaring te delen? Vul die dan a.u.b. hier beneden in, waarschijnlijk help je iemand anders de weg ook te vinden naar 3Care.

STUUR ONS JE ERVARING >

Anderen gingen je voor

Ervaringsberichten op Non-actief. Fred [02-08-2021]

De ervaringsreacties zijn niet meer zichtbaar op de website van 3Care. Er staan volgens de Keuringsraad gezondheidsclaims in. We zullen alle berichten nakijken en deze claims eruit halen. Het zal even duren voordat ze weer zichtbaar zijn. Excuses en bedankt voor het geduld.

Beslissing na blessure Paul [09-10-2020]
Beslissing na blessure

De laatste 3 jaar was ik ongelukkig in mijn relatie. Uiteraard ging dit gepaard met eten en (veel) drinken. Ik ben altijd te zwaar geweest en woog normaal gesproken rond de 110 kilo. Op een gegeven moment was dit rond de 130 of zelfs meer. 

Door een rare beweging begaven de kruisbanden het van mijn rechterknie het. Vlak daarna viel ik van de trap door de blessure aan mijn knie. Op dat moment ging bij mij de knop om en wist ik dat het zo niet verder ging en dat er wat moest gebeuren. Ik wilde drastisch veranderen.

Ten eerste ben ik per direct gestopt met alcohol drinken. Ten tweede besloot ik om te stoppen met het eten van koolhydraatrijk voedsel. En ook ging ik regelmatig naar de sportschool.

Op deze manier verloor ik vanaf begin februari t/m eind april de eerste 20 kilo en voelde ik me al heel snel een stuk beter. Via mijn zus kwam ik in contact met Jacqueline die een voedingspraktijk heeft in Haaksbergen. Ik had er al een paar keer aan gedacht om de hulp in te roepen van een voedingsdeskundige. Ik had de afspraak op 12 april en woog toen nog 107 kilo en stond redelijk stil qua gewichtsverlies. Ik ben meteen begonnen aan het 3Care programma.

Op dit moment sta ik redelijk stabiel op 95 kilo. Het verschil met 6 maanden geleden is niet normaal. Uiteraard heb ik een geheel nieuwe garderobe aan moeten schaffen tot aan mijn schoenen toe. Mijn schoenmaat is terug gegaan van 47 naar 45. Ik heb zelfs de steunzolen niet meer nodig terwijl ik jaren niet zonder heb gekund i.v.m. last van mijn enkels, knieën, benen en rug. Pijn is er niet meer bij. Het probleem met de gescheurde kruisbanden is voor 80% overgenomen door de spieren die ik gekweekt heb door het vele fietsen en de fysiotherapie. Mijn zelfvertrouwen is met 100% gestegen. Privé en zakelijk gaat het op dit moment weer prima en ik zit sinds lange tijd weer goed in mijn vel.

De hulp die ik kreeg van Jacqueline was van onschatbare waarde. Na de eerste 20 kilo heeft het 3Care programma mij verder gepusht om daar te komen waar ik nu sta. Met behulp van de recepten op de website en het houden aan de afspraken die ik met mezelf gemaakt heb probeer ik vast te houden wat ik bereikt heb.

STUUR ONS UW ERVARING

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *