DEELNEMERS MET PASSIE VOOR GEZONDHEID

Hier lees je ervaringen van verschillende deelnemers die het 3Care programma hebben gevolgd. Heb je ook een ervaring te delen? Vul die dan a.u.b. hier beneden in, waarschijnlijk help je iemand anders de weg ook te vinden naar 3Care.

STUUR ONS JE ERVARING >

Anderen gingen je voor

"Gestopt met diabetesmedicatie"

Solomon Tesfaye - voormalig Diabetes type II patiënt

Lees verder...

"Weer een parttime baan
na jaren niet hebben kunnen werken"

Wieke Wassenaar - Orthomoleculair therapeut

Lees verder...

"Weer fit geworden”"

Lien van Otterloo - Hoge bloeddruk, darmklachten & energieloos

Lees verder...

"Beter in mijn vel"

Juliëtte Bouwman - Overgewicht, slapeloosheid

Lees verder...

"Meer energie om de dingen te doen die ik leuk vind"

Irma Mulder - auto-immuunziekte, energieloos & overgewicht

Lees verder...

"Makkelijk om niet weer de verkeerde dingen te eten"

Ingrid - Darmklachten, overgewicht, slechte huid & niet fit voelen.

Lees verder...

"Fit en gezond in de hele familie"

Ingrid de Vuijst - Herseninfarct, ziekte van Lyme & Burn-out

Lees verder...

"Geen opvliegers meer"

Elma Hafkamp - Overgangsklachten & 3Care specialist

Lees verder...

"In zes maanden tijd 24 kilo afgevallen"

Bianca Poppema - schildklierpatiënt

Lees verder...

"Blijvend resultaat, geen hoge bloeddruk meer"

Annemarie Poelman - Hoge bloeddruk en overgewicht

Lees verder...
Ellie Simons [12-06-2021]

Ik heb nu 28 dagen het 3Care gezondheidsprogramma gevolgd, en met succes doorlopen. Mooi 4 kilo afgevallen. Ook zijn het Cholesterolgehalte en de Bloeddruk (zonder medicijn) zijn weer helemaal in orde. Het is een aanrader voor iedereen. Ik probeer het gezonde leefpatroon nu zoveel mogelijk te blijven doen en het eten smaakt zo goed.

Mirjam [04-06-2021]

Ik ben bij Orthomoleculair therapeut Astrid geweest om met het 3Care programma te starten. Niet om af te vallen maar om mijn lichaam te resetten n.a.v. stress, zowel mentaal als lichamelijk. Ik ben normaal gesproken geen voorstander van dit soort programma's, misschien zelfs sceptisch met al die "afvalprogramma's" maar ik heb het wel gedaan. Het heeft me veel gebracht; mijn vermoeidheid is grotendeels weg, spierpijn en opgeblazen gevoel zijn weg. Ik slaap beter. En zeer zeker mijn mentale gezondheid is zó veel beter. Lichaam en geest zijn echt in balans gekomen. Ik was altijd al met een gezonde manier van eten bezig maar dit heeft er voor gezorgd dat ik bewuster ben gaan eten. Mijn smaak is veranderd, ik heb ook geen behoefte meer aan zoet. De begeleiding van Astrid was al het halve werk. Astrid heeft verstand van zaken op het gebied van 3Care maar ook op het gebied van Orthomoleculaire inzichten. Deze combinatie was voor mij heel belangrijk. In haar praktijk komt veel meer aan bod en dit heeft mij geholpen om zoveel beter 'goed in mijn vel' te zitten. Als de balans tussen lichaam en geest er niet is, kun je schijnbaar klachten krijgen; Astrid is een zeer professionele therapeut om hiermee te helpen en met een goed plan aan de slag te gaan. Dank je wel Astrid en dank je wel 3Care!

Jos van Tessel [15-05-2021]

Ik ben op 3 januari j.l. gestart met 3Care en sindsdien19 kilo kwijt geraakt! Wat een fijne manier om (te leren) andere eetkeuzes te maken! Naast anders eten beweeg ik ook nu elke dag minstens een uur. Gevolg (naast gewichtsafname) geen gewrichtsklachten meer en een fit gevoel in lijf én hoofd. Deze levenswijze ga ik zeker vasthouden om gezond ouder te worden.

Dorien Haanepen [30-04-2021]

Mijn naam is Dorien en ik kom uit Diepenheim. Ik had al jaren last van Migraine-aanvallen, pikkelbaar darmsyndroom en een te hoge bloeddruk. Ik kwam in gesprek met een goede kennis die al bezig was met het 3Care leefstijlprogramma, ze nodigde me uit voor een kop koffie en liet mij het programma zien. Ik voelde gelijk dat dit het geschikte programma voor mij zou zijn en ik was meteen enthousiast. Bij thuiskomst heb ik meteen een afspraak gemaakt met Coach Jacqueline.

In mijn 1e gesprek met Jacqueline gaf ik aan dat ik zware medicijnen slikte om mijn migraine-aanvallen te onderdrukken. Daarnaast had ik veel last van een opgeblazen gevoel in mijn darmen (PDS) en een te hoge bloeddruk. Ik sliep daardoor ook slecht, en had ook veel pijn.

Ik ben nu ruim 5 maand bezig met het 3Care Leefstijlprogramma. Ik wandel gemiddeld 20 tot 25 km per week. Ik voel me geweldig! Ik ben weer fit en energiek! Wat voeding en supplementen toch al niet kan doen met je lijf hè?

Ik ben van mijn migraineklachten af, slik geen zware medicijnen meer, de bloeddruk is weer normaal en ook heb ik geen last meer van mijn darmen. En ik ben nu 10 kg kwijt! Hoe fijn is dat! Ik ben erg blij met mijn resultaat en ben zeer gemotiveerd hiermee door te gaan. Zeker ook omdat Jacqueline mij enorm geholpen heeft (en nog steeds) Ze heeft mij goede tips meegegeven om hiermee door te gaan.

Ik kan het iedereen aanraden! Het is goed vol te houden, heerlijke recepten met veel variatie, die ook makkelijk te maken zijn. Ik geniet er elke dag weer van! Bij een gezonde leefstijl denken veel mensen alleen aan voeding, maar het is zoveel meer! Super! Bedankt 3Care!

Annemarie Schultinga [26-02-2021]

Ongeveer 12 jaar geleden heb ik het programma ‘Weet hoe je eet’ gevolgd. Daar voelde ik me toen heel goed bij, maar zoals het vaak gaat val je toch weer terug in je oude eetpatroon. Afgelopen zomer ben ik weer op zoek gegaan naar WHJE maar toen zag ik dat het nu 3Care heet. Ik heb contact opgenomen en kreeg als coach Ellen Nederveld. Ik heb een afspraak gemaakt en het klikte meteen. Ellen begeleidt mij goed, het voedingsprogramma is duidelijk. Het is heel goed te doen en Ellen geeft ook mooie tips. Kortom, ik ben er erg blij mee. Een echte aanrader voor mensen die af willen vallen en zich ook fitter willen voelen.

Marijke de Jong [24-10-2020]

Een van mijn cliënten (62 jaar) met parkison loopt weer zonder stok. Na 3 maanden met het programma gestart te zijn was de stok overbodig. Ondertussen is zij de 1ste 4 maanden 7 kilo afgevallen. Een blije vrouw met meer energie. Dankzij 3Care.

Kristel Verheyen [20-10-2020]

Sinds ik gestopt ben met roken, 15 jaar, geleden heb ik een eetstoornis ontwikkeld. Gevolg > jaren van jojo effect en erna een metabolisme stoornis. In 2008 heb ik 'Weet hoe je eet' gevolgd. Sindsdien niets meer gevonden dat zo succesvol was. Daarom nu weer op zoek gegaan naar 'Weet hoe je eet', aangezien het voor mij het enige programma was waarbij ik het gevoel kreeg dat ik èn gewicht verloor, èn steviger werd, èn mijn lichaam reinigde. Maar 'Weet hoe je eet' was niet meer te vinden! Na lang zoeken eindelijk 3Care gevonden, en na lichtjes aandringen bij Fred heeft hij een consulente gevonden die mij in België wilde ondersteunen via whatsapp. Zooooo gelukkig. Op 3 augustus gestart, ben nu 11 kilo kwijt. Mijn lichaam is zwaar beschadigd dus de energie laat langer op zich wachten, maar ik verlies gewicht, zie er terug beter uit, heb weer zin in alles, energie of geen energie.. Aangezien ik ook een enorme Bourgondiër ben is Ellen Nederveld, mijn lieve coach, ook heel actief aan’t meedenken over hoe ik mijn eetbeleving toch leuk kan houden. Ben echt heel blij met deze begeleiding! Ze gaat ook verder dan puur de voeding. Ik voel me begrepen en ondersteund en zou dit dieet, of beter, levenswijze, aan iedereen aanraden!

Trea Derks [12-10-2020]

Voor de derde keer in mijn leven voel ik me niet gezond, niet actief, snel moe en ik word zwaarder en zwaarder.
Ik realiseerde me dat het zo niet langer kon. ‘Wat kan ik doen om af te vallen en vervolgens de maanden erna niet alles weer erbij te eten?’
Via een collega maakte ik kennis met 3Care.
Na mijn eerste ontmoeting met mijn coach Floor, wist ik dat dit het geschikte programma voor mij was; lekker eten, gezond eten, mijn gezin kan meedoen EN ook nog afvallen.........
Ik ben inmiddels 7 maanden bezig...........ik heb veel meer energie, ik geniet van mijn eten, mijn gezin wacht iedere dag vol spanning af wat moeders nu weer klaar maakt, we hebben weer een gezellige avondmaaltijd , voel me veel gezonder en nog 27 kilo lichter ook!!!
Natuurlijk heb ik deze resultaten vooral zelf voor elkaar gekregen, maar zonder Floor was het me echt niet op deze manier gelukt: altijd het positieve inzien ( ook al vielen voor mij de resultaten tegen) opbeurend, stimulerend, maar vooral mij zelf laten ervaren op welke manier het voor mij duurzaam was.
In de derde maand had ik mezelf getrakteerd op een stuk taart. Ik kom bij de afspraak aan en biecht dit op. In plaats van op mijn kop krijgen zegt Floor’ en heb je ervan genoten?’ Dit was natuurlijk niet het antwoord wat ik had verwacht. Uiteindelijk ben ik zelf verantwoordelijk.
Ik kan iedereen aanraden om aan de slag te gaan met het 3Care programma .
Wie wil er nu niet genieten van zijn eten, zich actief voelen, vrolijker zijn en mooi slank door het leven gaan............  
Trea

Paul [09-10-2020]
Beslissing na blessure

De laatste 3 jaar was ik ongelukkig in mijn relatie. Uiteraard ging dit gepaard met eten en (veel) drinken. Ik ben altijd te zwaar geweest en woog normaal gesproken rond de 110 kilo. Op een gegeven moment was dit rond de 130 of zelfs meer. 

Door een rare beweging begaven de kruisbanden het van mijn rechterknie het. Vlak daarna viel ik van de trap door de blessure aan mijn knie. Op dat moment ging bij mij de knop om en wist ik dat het zo niet verder ging en dat er wat moest gebeuren. Ik wilde drastisch veranderen.

Ten eerste ben ik per direct gestopt met alcohol drinken. Ten tweede besloot ik om te stoppen met het eten van koolhydraatrijk voedsel. En ook ging ik regelmatig naar de sportschool.

Op deze manier verloor ik vanaf begin februari t/m eind april de eerste 20 kilo en voelde ik me al heel snel een stuk beter. Via mijn zus kwam ik in contact met Jacqueline die een voedingspraktijk heeft in Haaksbergen. Ik had er al een paar keer aan gedacht om de hulp in te roepen van een voedingsdeskundige. Ik had de afspraak op 12 april en woog toen nog 107 kilo en stond redelijk stil qua gewichtsverlies. Ik ben meteen begonnen aan het 3Care programma.

Op dit moment sta ik redelijk stabiel op 95 kilo. Het verschil met 6 maanden geleden is niet normaal. Uiteraard heb ik een geheel nieuwe garderobe aan moeten schaffen tot aan mijn schoenen toe. Mijn schoenmaat is terug gegaan van 47 naar 45. Ik heb zelfs de steunzolen niet meer nodig terwijl ik jaren niet zonder heb gekund i.v.m. last van mijn enkels, knieën, benen en rug. Pijn is er niet meer bij. Het probleem met de gescheurde kruisbanden is voor 80% overgenomen door de spieren die ik gekweekt heb door het vele fietsen en de fysiotherapie. Mijn zelfvertrouwen is met 100% gestegen. Privé en zakelijk gaat het op dit moment weer prima en ik zit sinds lange tijd weer goed in mijn vel.

De hulp die ik kreeg van Jacqueline was van onschatbare waarde. Na de eerste 20 kilo heeft het 3Care programma mij verder gepusht om daar te komen waar ik nu sta. Met behulp van de recepten op de website en het houden aan de afspraken die ik met mezelf gemaakt heb probeer ik vast te houden wat ik bereikt heb.

Ineke Mureau [15-06-2020]

Zojuist heb ik een aantal reviews doorgelezen. Zo herkenbaar voor mij. Na een jaar met griep, longontsteking, veel antibiotica bleef ik kwakkelen en bleef ik doodmoe. Mijn darmen speelden na al die kuren flink op. Ik nam contact op met Alda, die me met het 3Care programma al eens eerder goed geholpen heeft. Zo ook nu weer. Na een kleine week het programma stipt gevolgd te hebben en het innemen van de geadviseerde supplementen, voelde ik al verbetering. Én mijn gewicht nam af. Het mooiste van jullie programma vind ik toch, dat ik me weer fit en vol energie voel. Mijn darmklachten zijn zo goed als verdwenen. Alda, bedankt, dat je elke keer voor mij de puntjes op de i zet, voor alle tips en aanmoedigingen. Prachtig werk doen jullie.

Ross van Piere [19-08-2019]

Bericht: Ik ben nu sinds 1 juli bezig met 3Care, vandaag is het 18 Augustus, ik ben 14 kilo afgevallen én voel me geweldig. Ik wil er ook gewoon mee doorgaan, ik wandel ongeveer 20 kilometer per week en ben super fit. Het is een geweldig iets. 3Care kan ik iedereen aanraden die wil afvallen en fit wil worden. Dank aan mijn coach Marieke uit Eindhoven.

Rinette de Wert [28-06-2019]

Aangezien ik ontzettend veel last heb van opvliegers wilde ik iets vinden wat ik daaraan kon doen. Toen las ik dat voeding een belangrijke rol speelt voor je hormoonhuishouding. Ik kwam bij 3Care uit. Ik ben bij de lezing geweest van 3Care in Eindhoven. Deze lezing triggerde mij enorm. Na het zien van de film the Magic       Pill had ik helemaal zin om aan de slag te gaan. Als snel kon ik terecht bij Marieke (Siems). Zij legde mij duidelijk uit hoe het 3Care programma werkt. Ben de dag daarna meteen gestart. Ik ben nu 10 dagen bezig. Na de 3e dag voelde ik me wat misselijk en licht in mijn hoofd maar dat hoort er bij. Ik heb totaal geen honger gehad en de recepten zijn super lekker. Heb geen nachtelijke zweetaanvallen meer gehad en ook de opvliegers zijn te verwaarlozen. Het is erg fijn dat ik met mijn vragen direct bij       Marieke terecht kan. Ik ben super gemotiveerd omdat ik met top voel. Wat suikers en te veel aan koolhydraten wel niet doen met je lichaam. Ik gun iedereen deze verandering in je lichaam.

Marja Cossee-Fokkens [28-08-2018]

3Care, gekscherend noemde ik het een sekte! Ketose, bioresonantie, waar gaat dit over! Maar mijn nieuwsgierigheid was wel getriggerd. Ik kreeg van een vriendin het recept van het 3Care brood en de 3Care muesli. Ik lette wat meer op producten met suiker en eindelijk verloor ik een paar kilo die ik, door o.a. medicijngebruik, was aangekomen.
Dus toch maar contact gemaakt met 3Care en kon al snel bij Amber van GezondGeluk terecht. Voor mij eigenlijk een uitdaging, niet persé om af te vallen, maar meer voor mijn bloedwaarden die al een behoorlijke tijd niet goed waren. Tevens moest ik o.a. weer aan het medicijn dexamethason, vergelijkbaar met prednison alleen 5x zwaarder. Ik baalde daarvan, weer kans om een plofkop te krijgen en een veranderde vetverdeling.      
Maar wat ben ik blij dat mijn bloeduitslagen eindelijk de helft naar beneden zijn gegaan. Nog steeds geen plofkop, veel meer energie en wat ook wel grappig is, maar dat had voor mij niet echt prioriteit, ik val kilo's af.

3Care is voor mij een win-win formule.

Trijja [04-08-2018]

Wij willen jullie melden, dat we erg blij  zijn met het programma van 3Care! Wij weten nu vanaf april 2018 dat het er is. We hebben eerst een maand  lang heel nauwgezet de 28 dagen gevolgd en kwamen tot verrassende  resultaten. De stoelgang is nu voor beiden ook opgelost. Zelfs na de vakantie hebben we ons gewicht ( min 8 en 10 kilo) weten te  behouden. Ook de keukenprinses is blij met een zeer veranderde manier van  kokkerellen!

Wij hopen hier zeker mee door te gaan.  We combineren deze lifestyle en passen het in ons leefpatroon aan......

Wij zijn er erg blij mee en we hopen dat velen deze weg ook weten te vinden. Aan jullie zal het niet liggen! Jullie geven ons een heel fijne, goede begeleiding. Nogmaals HARTELIJK DANK. 

Anneke den Ouden [18-06-2018]

Mijn man heeft diabetes 2 en wilde graag wat proberen om af te vallen. Omdat in de straat waar we wonen enkele mensen het 3Care programma volgden raakten we geïnteresseerd. Mijn man was zeer gemotiveerd en uiteindelijk zijn we op 2 oktober 2017 begonnen onder begeleiding van onze coach Sjoukje. De verpleegkundige van mijn man stond er eigenlijk niet zo achter, maar hij wilde het toch proberen. Na 6 weken waren zijn waardes dusdanig gezakt dat hij zijn medicatie helemaal mocht laten staan. Reactie verpleegkundige: U bent de eerste in de praktijk met diabetes 2 zonder medicatie. Ikzelf kon mijn bloeddrukmedicatie verlagen van 3 naar 1 tablet. We zijn dus gewoon doorgegaan en zijn na fase 2 nu  stabiel. We voelen ons prima en zijn 10 en 12 kilo kwijt. We eten heerlijk en zijn bijzonder positief over 3Care!!!

René Kamp [10-06-2018]

Bericht: Hallo mensen, aanstaande donderdag 15 juni (2018) ben ik drie maanden bezig met het volgen van het 3Care programma. De reden dat ik dit programma ben gaan volgen is dat ik op 27 Aug. 2017 mijn eerste jichtaanval kreeg. Na zes weken bij de reumatoloog ging het nog niet zo best met mij en na een tijdje ben ik weer gaan sporten, Daar kwam ik in contact met 3Care coach Chantal die een gezondheidscheck heeft gedaan bij me waarbij bleek dat mijn lichaam aan het verzuren was. Door haar, en ook met hulp van het thuisfront, ben ik begonnen met het ontgiften van mijn lichaam en de resultaten liegen er niet om. Chantal heeft mij daar goed in begeleid. Natuurlijk heb ik er zelf ook veel aan gedaan. Het begin was wel een uitdaging, maar het is mij uiteindelijk toch gelukt om alles weer goed op de rails te krijgen. Daar komt bij dat ik 1 medicijn mag laten staan en nog alleen maar allopurinol hoef te nemen. Mijn dank gaat uit naar mijn familie en Chantal die me hierbij hebben geholpen en gesteund. Ook ben ik best trots op mezelf. 3Care thanks.

Erik Biermans [07-06-2018]

Ik ben fysiotherapeut en ben veel bezig met gezond zijn en gezond blijven. Daarnaast adviseer ik veel mensen hoe ze gezonder kunnen leven en coach ze om meer te gaan bewegen. Mijn motto is dat wat je verkondigd, je zelf dan ook moet waar maken. 

Voeding kwam daarbij voor mij op de tweede plaats, maar kreeg de laatste jaren steeds meer aandacht. Met de 3Care methode heb ik de missing link gevonden waar ik al jaren naar op zoek was. Zo simpel en toch zo krachtig! Ik ben 43 jaar, sportief en dacht goed gezond te zijn. Maar na de eerste bioresonantie-meting bleken er toch best wat waarden voor verbetering vatbaar. Ik ben toen gestart met het 3Care-programma en was verbaasd van de resultaten. Na 3 weken 5 kg kwijt en het viscerale vet% van 7 naar 4,5. Na 2 maanden was mijn gewicht minus 7 kg en het viscerale vet% 3,5. Ook ben ik van de buitenkant slanker en heb ik geen buikvet meer. 

Wat betreft fitheid voel ik me niet anders als daarvoor omdat ik al een goede conditie had, maar mijn stoelgang is wel sterk verbeterd. Hoewel ik eerlijk moet zeggen dat de eerste week maar langzaam op gang kwam met wat obstipatie problemen. Door meer (psyllium) vezels te eten  is dat sterk verbeterd.

Al met al een verrijking van mijn gezondheid, maar zeker ook van de mogelijkheid aan variatie van voeding, zonder terug te hoeven vallen op koolhydraatrijk eten.

Nu kan ik wel af en toe zondigen. Maar dit wordt dan gecompenseerd met een opruimdag. TOP!! Bedankt...en ik ga 3Care overal promoten.

Kim Piening [29-05-2018]
Zo onwijs trots op mijn Cliënt Maud met haar behaalde mijlpaal dankzij het voedingsprogramma van 3Care! Binnen 12 weken VOLLEDIG van haar Diabetes type 2 medicatie af!! Trotser kan ik als orthomoleculair therapeut niet zijn!
Nicolle Janssen [07-01-2018]

OMG…. jullie verdienen een standbeeld…. weer zo VERRUKKELIJK gegeten vandaag!!!! Mijn man attendeerde mij erop dat nog geen enkel kookboek het voor elkaar heeft gekregen op echt elke pagina een lekker recept te zetten. Bij de 3Care map is het ELKE dag Bingo!!! Vandaag gesmuld van de witvis uit de oven met mayosausje. En last but not least: nu twee weken in ketose en minder last van energiedips na het eten of namiddag. Ik ben er nog niet maar dit is al een enorme winstpakker. Chapeau en een zoen met een griffel voor 3Care!

Solomon Tesfaye [03-09-2017]

Ik ben van 3 juli 2017 tot 30 augustus 2017 van 82 naar 70 kilo gegaan... WOW.. Ik ben eigenlijk gestart met 3Care voor mijn gezondheid inzake Diabetes 2. Ik ben zelf nooit de voorlichtingsavond geweest, maar mijn vrouw wel en ik ben door haar verhaal van die avond en de flyer van 3Care in mijn hand er direct mee begonnen. Ik ben nu gestopt met mijn suikertabletten, mijn diabetes verpleegkundige zegt, natuurlijk in overleg met mijn huisarts, dat ik ze niet meer hoef te nemen. Ik ben erg blij, was al jaren opzoek naar een zelfremedie, Ik vind het 3Care programma een geweldig product en ga gewoon door. Brood zelf maken is een fluitje van een cent en het is heerlijk. Ik bereid de maaltijden in een handomdraai, van de menu's in het programma en ook allerlei recepten van de 3Care website. Ik voel mij als een chef-kok. Mijn kleren passen mij weer en ik hoef geen grote broek of hemd meer te kopen Bedankt 3Care :-)

Ina ter Haar [27-05-2017]

Inmiddels ben ik 16 weken bezig met het 3Care programma en......... 16 kg afgevallen. De afgelopen week naar de wok geweest en gefietst met Hemelvaart samen met een groep vrienden met aansluitend wat eten. Ik ben even niet afgevallen, maar ook niet aangekomen. Door te kiezen voor de juiste voedingsmiddelen ben ik gewoon in ketose gebleven en dat voelt prettig. Ik houd me goed aan het programma. De valkuilen zijn, dat ik niet altijd op tijd wat eet, dus langer dan 3 uur ertussen, omdat ik geen honger heb en dus niet aan eten denk. Ook de 2 liter water per dag haal ik niet altijd en het wandelen schiet er nog wel eens bij in. Ik heb een heel actief leven, dus dat zal het wel compenseren. Maar ondanks dit val ik nog steeds af. Ik zal mijn doel gaan halen, al zal het wel steeds minder snel gaan. Maar dat is niet erg. Mooie bijkomstigheid is, dat mijn man ook "aan de lijn" doet sinds januari en omdat ik kook volgens de recepten van 3Care is hij mede hierdoor ook 9 kilo kwijt. Ieder die het maar niet lukt om de knop om te zetten kan ik dit gezondheidsprogramma van harte aanbevelen. Zie het niet als dieet, maar als gezondheidsprogramma, want het levert veel meer op dan alleen gewichtsverlies.

Hans Kragt [02-03-2017]

Eind oktober 2016 ben ik begonnen met het 3CARE gezondheidsprogramma. Per eind februari 2017 is mijn gezondheid drastisch verbeterd: ik voel mij bijzonder fit, mijn bloeddruk is terug op een normale waarde en beginnende gewrichtsproblemen in de knieën, enkels en voeten zijn een halt toegeroepen. Dat alles is te danken aan het 3CARE leef- en eetregime – van 101 kg naar zo'n 86 kg – met de gezonde voeding, de supplementen en de verdere orthomoleculaire ondersteuning van mevrouw José Wennekes ("Vivace") uit Epe. Ik ben een man van 70 jaar en heb in de loop der jaren al vele diëten gevolgd die altijd veel moeite kostten en gepaard gingen met een constant hongergevoel. Met de menu's van 3CARE heb ik geen honger gehad en de recepten zijn dusdanig dat een driesterrenrestaurant zich er niet voor hoeft te schamen.

Ina ter Haar [27-02-2017]

Ruim 12 jaar geleden heb ik met veel enthousiasme en goed resultaat het 'Weet Hoe Je Eet' programma gevolgd (een voorloper van 3Care). Na het behalen van mijn doel destijds heb ik te weinig aandacht geschonken aan de belangrijke stabilisatiefase. Door allerlei omstandigheden was alles belangrijker dan ik zelf. Helaas zaten alle kilo's er inmiddels weer bij en kon ik maar niet de knop vinden om mijn leefstijl weer om te zetten. Tot iemand op mijn pad kwam en vertelde over 3Care. Zij wist dat ik ooit, net als zijzelf, WHJE had gedaan. En heel subtiel wist ze mijn aandacht te trekken en liet het geheel aan mij over om er eens verder naar te vragen. Zij nam mij toen mee naar een voorlichtingsavond. Ik had totaal geen zin om te beginnen, maar het moest gewoon, ook om mijn gezondheid te behouden. Inmiddels heb ik er 3 weken opzitten en ben al 5 kilo kwijt. Het heeft een dag of 5 geduurd voor ik me anders begon te voelen. Meer energie en het belangrijkste is, dat de gewoonte of gedachte om steeds maar iets te eten te pakken volledig verdwenen is. Ik moet zelfs opletten, dat ik op tijd mijn volgende ververbrander weer eet. Ik zet nu mijn telefoon als timer en zorg bovendien dat ik altijd een zakje met noten in mijn tas heb, voor het geval ik niet op tijd thuis ben. Mijn doel is 30 kilo kwijt te raken, dus hopelijk kan ik hier te zijner tijd een reactie plaatsen als het zo ver is. Het voelt in ieder geval super goed en vitaler, om weer op deze manier te eten !

Alie Bruinsma [13-05-2016]

Half januari ben ik begonnen met 3Care Cell Protection. Nu ben ik 4 maanden bezig en het resultaat is geweldig. Ik ben 15 kg. afgevallen, maar dat niet alleen, mijn conditie is ook enorm verbeterd. Waar ik vroeger de lift pakte in de parkeergarage, neem ik nu met gemak de trap. Ik ben zeer tevreden en ga nog lekker een poosje door. Een echte aanrader .. Alie Bruinsma

Tineke Kousbroek [31-03-2016]

Mijn bloeddruk was al een aantal jaren redelijk goed ingesteld met een medicijn. Meerdere keren heb ik gevraagd, of ik van de chloortalidon af kon komen. Volgens arts kon dat niet. Nu ik al maandenlang de 3Care suppletie gebruik, heb ik deze keer vol gehouden bij de arts (ook omdat ik volgens mij hartkloppingen als bijwerking kreeg) Na overleg met de huisarts een maand geleden gestopt met het medicijn en afgelopen week een halfuurs meting gehad van de bloeddruk. Tot mijn verbazing een perfecte bloeddruk met prachtige waarden. Dus voorlopig en hopelijk definitief zonder medicijn! Zeker weten doe ik het niet, maar dit zou best het resultaat van 3Care kunnen zijn ??

Jet Muller [23-01-2016]

Ik ben op 1 januari 2016 met het 3Care programma gestart. Aanvankelijk voelde ik veel verzet, omdat ik een gruwelijke hekel heb gekregen aan diëten en hiermee nooit meer aan de slag wilde. Zes eetmomenten per dag die veel aandacht van me vroegen voor het bereiden van de kleine maaltijden. Inmiddels ben ik drie weken verder en vier kilo lichter. En voel ik me een stuk beter. Ik heb geen hongermoment gehad en het geborrel in maag en darmen is geheel verdwenen. Wel heb ik last van obstipatie en ben inmiddels aan het kijken hoe ik hiervan verlost kan worden (tips uit obstipatieprotocol van 3Care). Ik ben erg blij met mijn resultaat tot nu toe en ben zeer gemotiveerd door te gaan. NB het '3Care brood' smaakt erg goed en is zo simpel te maken (een kind kan de was doen), echt een aanrader!

Yvonne Roije [12-01-2016]

12 januari 2016. Op 1 september begonnen met 3 care. Inmiddels van maat 44 naar maat 36/38 gegaan zonder een dag honger te hebben gehad. Doordat je zo vaak mag eten had ik juist het idee dat ik meer at dan normaal. Na 1 week had ik al haast geen last meer van een hielspoor waar ik al een jaar lang mee liep te tobben, en kon ik gewoon weer 1,5 uur wandelen of winkelen. Daarnaast slaap ik beter en ben veel minder moe, ik kan gerust zeggen dat ik mezelf sinds jaren niet zo goed heb gevoeld.

Ria Oolders [18-11-2015]

Ook ik ben begonnen met het 3Care voedingsprogramma. Onder begeleiding van Jansje Mantingh. Reden: darmproblemen. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat. Ik gebruik nu nog maar één medicijn i.p.v. drie. Ook ben ik in drie weken 6 kilo afgevallen hetgeen voor lijf en leden heel goed is. Ik voel me dan ook prima. Het belangrijkste voor mij is in ieder geval dat de darmproblemen voor een deel verdwenen zijn. Jansje is met veel suggesties gekomen om het eten nog aantrekkelijker te maken en ze heeft mij goed duidelijk gemaakt wat voeding allemaal doet voor de mens. Na de 28 dagen ga ik zeker nog door met de tweede fase en hoop het voedingsprogramma te blijven volgen. Ik weet zeker dat dat lukt.Ik kan altijd terecht bij Jansje die mij dan kan steunen.

suzanne [28-10-2015]

Inmiddels al een maand bezig met het programma 3Care. Het dieet is prima in een gezin toe te passen. Zij hoeven niet anders te eten. Ik pas mijn eten alleen aan. Het heeft mij echt in laten zien hoe ik leer voor mijn gezondheid ( Het boek heet ook zo ). Ik ben nu bijna 6 kilo kwijt. Ik ben met het programma begonnen om verschillende redenen: Ik had veel last van huidproblemen, jeuk. Ik was altijd erg moe. Veel last van mijn buik en darmen. Ik had last van mijn overgewicht. Nu nog 10 kilo te gaan en ik ben met mijn lengte en gewicht weer keurig in balans.? Door dit dieet is mijn vermoeidheid, huidproblemen en buik - darm probleem weg. Echt een verademing Ik voel mij als herboren. Deze leefstijl qua eten blijf ik de rest van mijn leven toepassen. Ik raad het iedereen aan!!! Suc6!!!

Tineke Kousbroek [10-10-2015]

Samen met mijn man heb ik het programma fase 1 doorlopen, met de suppletie. Dat was goed vol te houden. Ondanks dat ik nog niet helemaal op mijn streefgewicht was, zijn we nu toch af en toe iets gaan bijvoegen. En we zijn niet aangekomen, vallen zelfs nog wat af.

Annemarie Edeling [07-10-2015]

Hallo Ik ben Annemarie. 55 jaar oud. Ik heb zolang ik mij kan herinneren gevoelige darmen. Ik heb allerlei onderzoeken laten verrichten bij de internist en wat kwam er uit?: een verzakking op twee plekken van mijn darm. Klachten: opgeblazen gevoel, veel gerommel, soms pijn in mijn darmen en nu komt het ergste: 4 tot 6 keer per dag had ik breiige ontlasting. Het werd een sociaal probleem. Ik werk full-time en moest op mijn werk heel vaak naar het toilet. Dan moest ik ook altijd vochtige doekjes meenemen want ik 'poepte' mijn darm nooit leeg. Er bleef altijd wat achter. Vies verhaal, maar wel nodig om te zeggen dat ik na een maand streng, met enkele uitzonderingen, het 3Care programma te hebben gevolgd maar 1 keer per dag tot 1 keer in de twee dagen ontlasting heb en .......stevig! Ik voel me fitter, niet meer opgeblazen en hoef nu niet meer geopereerd te worden! De bekkenbodemfysiotherapie heb ik nu ook stop gezet. Wat voeding en supplementen niet kan doen?....Ik ben er blij mee! Ik ga nog even door ook omdat ik 4 kilo ben afgevallen in een maand. Niet slecht toch?

Diny [09-09-2015]

Ik ben nu twee maanden bezig met het 3Care programma. Ik heb een burnout en mijn lichaam was zo moe en kon niet slapen doordat het heel druk in mijn hoofd was. Doordat ik nu met dit programma ben begonnen kan ik wel dagen slapen en geef er nu ook aan toe. Ik voel mij veel rustiger en ik begin weer wat te ondernemen. Het programma is gemakkelijk te doen. De eerste maand ben ik 2 kilo afgevallen maar het gaat mij er vooral eerst om beter in mijn vel te zitten. Ik denk dat de supplementen heel veel doen en ik vind het 3Care-brood heerlijk.

Daniëlle [07-09-2015]

Ik ben nu 2 weken bezig met het 3Care programma en ik ben erg enthousiast; mijn doel was om mijn lijf eens helemaal te ontgiften en in 2e instantie om ook een paar kilo's kwijt te raken. Beide doelen ga ik halen. Het programma is voor mij heel goed vol te houden omdat het niet heel erg afwijkt van mijn normale eetpatroon. De grootste verandering is het laten staan van mijn wijntje, maar ook dat kost me totaal geen moeite. De knop is echt om. Ik word me nog meer bewust van wat ik eet en weet ook zeker dat ik hier, na deze 28 dagen, bewuster mee om zal blijven gaan. En ik heb me nu al voorgenomen om het programma zeker 2 keer per jaar te gaan volgen. Er staan lekkere recepten in die makkelijk in te passen zijn in mijn leven. Het enige wat in mijn beleving niet klopt, is de naam cappuccino; ik ben gek op koffie, maar dit komt nog niet in de buurt van latte macchiato! Maar gelukkig zijn er voldoende alternatieven. Ik voel me fit, ik heb geen honger, ik heb zelfs voldoende energie om 3 keer per week te sporten, ik heb het niet koud (zoals ik vaak had als ik een dieet volgde) en ik word er niet chagrijnig van! Kortom: ik ben erg enthousiast en ik kan het iedereen aanraden!

Annemarie Edeling [01-09-2015]

Ik ben nu een maand bezig. De eerste dagen waren zwaar. Ik had hoofdpijn en had af en toe een hongergevoel. Ik voelde me vreselijk beperkt omdat ik een Bourgondisch type ben van lekker eten en een wijntje erbij. Ik miste de suiker nog het meest. Een ijsje met slagroom of een lekker toetje. Door het dieet te volgen ging ik de suiker wel steeds minder missen. De darmproblemen die ik had zijn een stuk minder. Ik voel me fitter dan ooit en daar ben ik wel heel erg blij mee. Ik was ook na een paar dagen 2 kilo afgevallen. Dat houd ik nu stabiel. Ik vind het moeilijk om alles vol te houden, dus ik doe het ontbijt en avondeten volgens de lijst, tussendoortjes meestal ook, maar af en toe zondig ik. Op mijn vriends verjaardag nam ik gewoon een gebakje en nu op de camping drink ik mijn wijntje bij het eten. Ik heb wel het idee dat de pillen veel doen aan mijn fitheid.

Annelies Hassink [18-08-2015]

Drie weken geleden zijn wij (mijn man doet mee) begonnen met de supplementen, maar vanwege de vakantie zijn we pas vorige week woensdag begonnen met het programma. De eerste drie dagen waren prima te doen. Dick had zo af en toe wel trek tussendoor, maar daar heb ik geen last van gehad. In de eerste drie dagen zijn we allebei twee kilo afgevallen. Dat geeft wel moed. De rest van de week blijft het gewicht gelijk. In de afgelopen drie weken was mijn eczeem (armen en benen) volledig verdwenen. Ik weet niet of dat alleen te danken is aan de supplementen, of dat de vakantie en het gebrek aan stress ook meewerkt. Ik denk dat stress ook een factor is, want sinds ik weer aan het werk ben heb ik soms weer iets last van mijn huid. Het programma is goed vol te houden. Ik heb niet echt het gevoel dat ik aan het lijnen ben omdat ik voldoende mag eten. Ik mis wel mijn rode wijn in het weekend, maar dat komt later wel weer. En het bewegen in de buitenlucht is nog moeilijk in te plannen in ons drukbezette leven. Maar we gaan vrolijk verder en ik ben erg benieuwd naar alle waarden als we weer komen wegen.

Femia [19-07-2015]

Ik ben afgelopen maandag gestart, toen begon mijn vakantie nl....voor mij was en is alles nieuw en vond het relaxter om nu dus te beginnen. De 1e dag was prima maar de 2e en 3e dag vond ik pittig. Ik had nachts veel last van kramp in mijn benen...maar vandaag weer heerlijk een tomaat, wortels en boontjes gehad, wat vond ik dat heerlijk..... Vandaag, dag 4, gaat het super....mensen die dicht bij mij staan zien mijn huid al opknappen....ik vind dat wel heel snel.. de jeuk op mijn hoofd word ook al minder...snel hè? Bizar gewoon......dus ik ga natuurlijk gewoon door en ben zeer benieuwd naar de metingen. En elke dag naar het toilet, en anders maar 1 X in de week....dusssss. .

STUUR ONS UW ERVARING

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *