3Care is veel meer dan een dieet

3Care wil een brug bouwen tussen cliënt en zorgverlener om meer effectiviteit te bereiken op gebied van zorg en gezondheid.

Dit doen we door zowel cliënt als de zorgverlener aan te moedigen om samen te werken en voeding & leefstijl primair onderdeel te maken van de gezondheid van de mens.

Met als doel: een blijvend, gezond resultaat.

“Mensen helpen zichzelf te helpen.” Dàt is onze missie.

Onze visie: Samen zorgen we beter

Stel … Je hebt hulp nodig voor je gezondheid, je komt bij je arts, therapeut of behandelaar en doet je verhaal. Je krijgt het volgende antwoord: “Er zijn twee mogelijkheden. We schrijven een medisch recept voor de apotheek, of je kunt zelf meehelpen om samen op een natuurlijke wijze een beter resultaat te bereiken. ”De succesvolle voorbeelden zijn er volop! De 3Care specialisten kunnen u tal van praktijkervaringen vertellen.

3Care is de schakel

De gezondheidszorg staat onder druk en goede zorg is niet meer vanzelfsprekend of betaalbaar. Bewustwording en kennis om goede keuzes te maken zijn essentieel. Daarom is samenwerken belangrijk. Steeds meer artsen en behandelaars weten gelukkig al de weg naar 3Care te vinden. Wij vinden dat een gezonde leefstijl de basis is voor een gezonder leven. Daarbij zijn wij de ontbrekende schakel om mensen te helpen zichzelf te helpen.

De drie pijlers
van 3Care

RUST IS GOED: BLIJVENDE GEZONDHEID VOOR ELKE CLIËNT

Geen ge-jojo, maar fit en vitaal: de kracht van ons lichaam

Bij een crashdieet of symptoom-bestrijdende middelen is niemand gebaat. 3Care praktijken kunnen gezondheid bieden, voor nu én de lange termijn! Want de 3Care methode spreekt ons lichaam aan, letterlijk en figuurlijk!  Tekorten worden - één keer per dag - aangevuld met een uniek samengestelde voedingssuppletie als basis voor het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

REINHEID’  IS NOG BETER: HERSTEL BEGINT BIJ GEZONDE DARMEN

Veel ziektes beginnen in de darmen..

Rust in de darmen is de eerste prioriteit. Daarom hebben we eenvoudige recepten ontwikkeld voor glutenvrij (geen mais of rijst), graan- en suikervrij, vezelrijk 3care-brood. Dit draagt bij aan een duurzaam darmherstel.
Het brood is makkelijk te bereiden, gewoon in de oven. 

REGELMAAT IS ‘THE BEST’: 3CARE IS MAKKELIJK TOE TE PASSEN. GUN HET UZELF!

Je gaat toch ook minstens eens per jaar naar de tandarts?.....

Reinigen op celniveau is, net als de jaarlijks onderhoudsbeurt voor uw auto of - voor sommigen - ‘de grote schoonmaak’, nodig om gezond te blijven. Om snel resultaat te behalen, is het belangrijk eerst afvalstoffen en (visceraal - buikvet) vetreserve af te voeren. Dat doen we in minimaal vier weken. De 3Care methode kan iedereen toepassen, in elke leefsituatie. Met een handige map met kant-en-klare voorbeelddagen en recepten. Nog uitgebreidere info vind je – met de code die je van je 3Care specialist krijgt – op het besloten gedeelte van onze website.

3Care helpt mensen zichzelf te helpen aan een gezond eetpatroon met een blijvend,
positief resultaat voor hun gezondheid.