Ervaringen van deelnemers

Hier leest u verschillende ervaringen van deelnemers aan ons programma. Heeft u ook een ervaring te delen? Vul die dan hier beneden in, wij horen uw mening graag.

Comments 19

 1. OMG…. jullie verdienen een standbeeld…. weer zo VERRUKKELIJK gegeten vandaag!!!! Mijn man attendeerde mij erop dat nog geen enkel kookboek het voor elkaar heeft gekregen op echt elke pagina een lekker recept te zetten. Bij de 3Care map is het ELKE dag Bingo!!! Vandaag gesmuld van de witvis uit de oven met mayosausje.
  En last but not least: nu twee weken in ketose en minder last van energiedips na het eten of namiddag. Ik ben er nog niet maar dit is al een enorme winstpakker.
  Chapeau en een zoen met een griffel voor 3Care!

 2. Ik ben van 3 juli 2017 tot 30 augustus 2017 van 82 naar 70 kilo gegaan… WOW..
  Ik ben eigenlijk gestart met 3Care voor mijn gezondheid inzake Diabetes 2. Ik ben zelf nooit de voorlichtingsavond geweest, maar mijn vrouw wel en ik ben door haar verhaal van die avond en de flyer van 3Care in mijn hand er direct mee begonnen.
  Ik ben nu gestopt met mijn suikertabletten, mijn diabetes verpleegkundige zegt, natuurlijk in overleg met mijn huisarts, dat ik ze niet meer hoef te nemen.
  Ik ben erg blij, was al jaren opzoek naar een zelfremedie,
  Ik vind het 3Care programma een geweldig product en ga gewoon door.
  Brood zelf maken is een fluitje van een cent en het is heerlijk. Ik bereid de maaltijden in een handomdraai, van de menu’s in het programma en ook allerlei recepten van de 3Care website. Ik voel mij als een chef-kok.
  Mijn kleren passen mij weer en ik hoef geen grote broek of hemd meer te kopen
  Bedankt 3Care 🙂

 3. Inmiddels ben ik 16 weken bezig met het 3Care programma en……… 16 kg afgevallen.
  De afgelopen week naar de wok geweest en gefietst met Hemelvaart samen met een groep vrienden met aansluitend wat eten.
  Ik ben even niet afgevallen, maar ook niet aangekomen. Door te kiezen voor de juiste voedingsmiddelen ben ik gewoon in ketose gebleven en dat voelt prettig.
  Ik houd me goed aan het programma. De valkuilen zijn, dat ik niet altijd op tijd wat eet, dus langer dan 3 uur ertussen, omdat ik geen honger heb en dus niet aan eten denk. Ook de 2 liter water per dag haal ik niet altijd en het wandelen schiet er nog wel eens bij in. Ik heb een heel actief leven, dus dat zal het wel compenseren. Maar ondanks dit val ik nog steeds af. Ik zal mijn doel gaan halen, al zal het wel steeds minder snel gaan. Maar dat is niet erg.
  Mooie bijkomstigheid is, dat mijn man ook “aan de lijn” doet sinds januari en omdat ik kook volgens de recepten van 3Care is hij mede hierdoor ook 9 kilo kwijt.
  Ieder die het maar niet lukt om de knop om te zetten kan ik dit gezondheidsprogramma van harte aanbevelen. Zie het niet als dieet, maar als gezondheidsprogramma, want het levert veel meer op dan alleen gewichtsverlies.

 4. Eind oktober 2016 ben ik begonnen met het 3CARE gezondheidsprogramma. Per eind februari 2017 is mijn gezondheid drastisch verbeterd: ik voel mij bijzonder fit, mijn bloeddruk is terug op een normale waarde en beginnende gewrichtsproblemen in de knieën, enkels en voeten zijn een halt toegeroepen. Dat alles is te danken aan het 3CARE leef- en eetregime – van 101 kg naar zo’n 86 kg – met de gezonde voeding, de supplementen en de verdere orthomoleculaire ondersteuning van mevrouw José Wennekes (“Vivace”) uit Epe. Ik ben een man van 70 jaar en heb in de loop der jaren al vele diëten gevolgd die altijd veel moeite kostten en gepaard gingen met een constant hongergevoel. Met de menu’s van 3CARE heb ik geen honger gehad en de recepten zijn dusdanig dat een driesterrenrestaurant zich er niet voor hoeft te schamen.

 5. Ruim 12 jaar geleden heb ik met veel enthousiasme en goed resultaat het ‘Weet Hoe Je Eet’ programma gevolgd (een voorloper van 3Care). Na het behalen van mijn doel destijds heb ik te weinig aandacht geschonken aan de belangrijke stabilisatiefase. Door allerlei omstandigheden was alles belangrijker dan ik zelf. Helaas zaten alle kilo’s er inmiddels weer bij en kon ik maar niet de knop vinden om mijn leefstijl weer om te zetten. Tot iemand op mijn pad kwam en vertelde over 3Care. Zij wist dat ik ooit, net als zijzelf, WHJE had gedaan. En heel subtiel wist ze mijn aandacht te trekken en liet het geheel aan mij over om er eens verder naar te vragen. Zij nam mij toen mee naar een voorlichtingsavond. Ik had totaal geen zin om te beginnen, maar het moest gewoon, ook om mijn gezondheid te behouden. Inmiddels heb ik er 3 weken opzitten en ben al 5 kilo kwijt. Het heeft een dag of 5 geduurd voor ik me anders begon te voelen. Meer energie en het belangrijkste is, dat de gewoonte of gedachte om steeds maar iets te eten te pakken volledig verdwenen is. Ik moet zelfs opletten, dat ik op tijd mijn volgende ververbrander weer eet. Ik zet nu mijn telefoon als timer en zorg bovendien dat ik altijd een zakje met noten in mijn tas heb, voor het geval ik niet op tijd thuis ben. Mijn doel is 30 kilo kwijt te raken, dus hopelijk kan ik hier te zijner tijd een reactie plaatsen als het zo ver is. Het voelt in ieder geval super goed en vitaler, om weer op deze manier te eten !

 6. Half januari ben ik begonnen met 3Care Cell Protection. Nu ben ik 4 maanden bezig en het resultaat is geweldig.

  Ik ben 15 kg. afgevallen, maar dat niet alleen, mijn conditie is ook enorm verbeterd.

  Waar ik vroeger de lift pakte in de parkeergarage, neem ik nu met gemak de trap.

  Ik ben zeer tevreden en ga nog lekker een poosje door. Een echte aanrader .. Alie Bruinsma

 7. Mijn bloeddruk was al een aantal jaren redelijk goed ingesteld met een medicijn. Meerdere keren heb ik gevraagd, of ik van de chloortalidon af kon komen. Volgens arts kon dat niet. Nu ik al maandenlang de 3Care suppletie gebruik, heb ik deze keer vol gehouden bij de arts (ook omdat ik volgens mij hartkloppingen als bijwerking kreeg)
  Na overleg met de huisarts een maand geleden gestopt met het medicijn en afgelopen week een halfuurs meting gehad van de bloeddruk. Tot mijn verbazing een perfecte bloeddruk met prachtige waarden. Dus voorlopig en hopelijk definitief zonder medicijn! Zeker weten doe ik het niet, maar dit zou best het resultaat van 3Care kunnen zijn ??

 8. Ik ben op 1 januari 2016 met het 3Care programma gestart. Aanvankelijk voelde ik veel verzet, omdat ik een gruwelijke hekel heb gekregen aan diëten en hiermee nooit meer aan de slag wilde. Zes eetmomenten per dag die veel aandacht van me vroegen voor het bereiden van de kleine maaltijden. Inmiddels ben ik drie weken verder en vier kilo lichter. En voel ik me een stuk beter. Ik heb geen hongermoment gehad en het geborrel in maag en darmen is geheel verdwenen. Wel heb ik last van obstipatie en ben inmiddels aan het kijken hoe ik hiervan verlost kan worden (tips uit obstipatieprotocol van 3Care).
  Ik ben erg blij met mijn resultaat tot nu toe en ben zeer gemotiveerd door te gaan.
  NB het ‘3Care brood’ smaakt erg goed en is zo simpel te maken (een kind kan de was doen), echt een aanrader!

 9. 12 januari 2016.
  Op 1 september begonnen met 3 care. Inmiddels van maat 44 naar maat 36/38 gegaan zonder een dag honger te hebben gehad. Doordat je zo vaak mag eten had ik juist het idee dat ik meer at dan normaal.
  Na 1 week had ik al haast geen last meer van een hielspoor waar ik al een jaar lang mee liep te tobben, en kon ik gewoon weer 1,5 uur wandelen of winkelen. Daarnaast slaap ik beter en ben veel minder moe, ik kan gerust zeggen dat ik mezelf sinds jaren niet zo goed heb gevoeld.

 10. Ook ik ben begonnen met het 3Care voedingsprogramma. Onder begeleiding van Jansje Mantingh. Reden: darmproblemen. Ik ben heel erg tevreden over het resultaat. Ik gebruik nu nog maar één medicijn i.p.v. drie. Ook ben ik in drie weken 6 kilo afgevallen hetgeen voor lijf en leden heel goed is. Ik voel me dan ook prima. Het belangrijkste voor mij is in ieder geval dat de darmproblemen voor een deel verdwenen zijn. Jansje is met veel suggesties gekomen om het eten nog aantrekkelijker te maken en ze heeft mij goed duidelijk gemaakt wat voeding allemaal doet voor de mens. Na de 28 dagen ga ik zeker nog door met de tweede fase en hoop het voedingsprogramma te blijven volgen. Ik weet zeker dat dat lukt.Ik kan altijd terecht bij Jansje die mij dan kan steunen.

 11. Inmiddels al een maand bezig met het programma 3Care. Het dieet is prima in een gezin toe te passen. Zij hoeven niet anders te eten. Ik pas mijn eten alleen aan. Het heeft mij echt in laten zien hoe ik leer voor mijn gezondheid ( Het boek heet ook zo ). Ik ben nu bijna 6 kilo kwijt. Ik ben met het programma begonnen om verschillende redenen:
  Ik had veel last van huidproblemen, jeuk.
  Ik was altijd erg moe.
  Veel last van mijn buik en darmen.
  Ik had last van mijn overgewicht.
  Nu nog 10 kilo te gaan en ik ben met mijn lengte en gewicht weer keurig in balans.?
  Door dit dieet is mijn vermoeidheid, huidproblemen en buik – darm probleem weg. Echt een verademing
  Ik voel mij als herboren. Deze leefstijl qua eten blijf ik de rest van mijn leven toepassen. Ik raad het iedereen aan!!!
  Suc6!!!

 12. Samen met mijn man heb ik het programma fase 1 doorlopen, met de suppletie.
  Dat was goed vol te houden. Ondanks dat ik nog niet helemaal op mijn streefgewicht was, zijn we nu toch af en toe iets gaan bijvoegen. En we zijn niet aangekomen, vallen zelfs nog wat af.

 13. Hallo
  Ik ben Annemarie. 55 jaar oud. Ik heb zolang ik mij kan herinneren gevoelige darmen. Ik heb allerlei onderzoeken laten verrichten bij de internist en wat kwam er uit?: een verzakking op twee plekken van mijn darm. Klachten: opgeblazen gevoel, veel gerommel, soms pijn in mijn darmen en nu komt het ergste: 4 tot 6 keer per dag had ik breiige ontlasting. Het werd een sociaal probleem. Ik werk full-time en moest op mijn werk heel vaak naar het toilet. Dan moest ik ook altijd vochtige doekjes meenemen want ik ‘poepte’ mijn darm nooit leeg. Er bleef altijd wat achter. Vies verhaal, maar wel nodig om te zeggen dat ik na een maand streng, met enkele uitzonderingen, het 3Care programma te hebben gevolgd maar 1 keer per dag tot 1 keer in de twee dagen ontlasting heb en …….stevig!
  Ik voel me fitter, niet meer opgeblazen en hoef nu niet meer geopereerd te worden! De bekkenbodemfysiotherapie heb ik nu ook stop gezet.
  Wat voeding en supplementen niet kan doen?….Ik ben er blij mee! Ik ga nog even door ook omdat ik 4 kilo ben afgevallen in een maand. Niet slecht toch?

 14. Ik ben nu 2 weken bezig met het 3Care programma en ik ben erg enthousiast; mijn doel was om mijn lijf eens helemaal te ontgiften en in 2e instantie om ook een paar kilo’s kwijt te raken. Beide doelen ga ik halen.
  Het programma is voor mij heel goed vol te houden omdat het niet heel erg afwijkt van mijn normale eetpatroon. De grootste verandering is het laten staan van mijn wijntje, maar ook dat kost me totaal geen moeite. De knop is echt om.
  Ik word me nog meer bewust van wat ik eet en weet ook zeker dat ik hier, na deze 28 dagen, bewuster mee om zal blijven gaan. En ik heb me nu al voorgenomen om het programma zeker 2 keer per jaar te gaan volgen. Er staan lekkere recepten in die makkelijk in te passen zijn in mijn leven. Het enige wat in mijn beleving niet klopt, is de naam cappuccino; ik ben gek op koffie, maar dit komt nog niet in de buurt van latte macchiato! Maar gelukkig zijn er voldoende alternatieven.
  Ik voel me fit, ik heb geen honger, ik heb zelfs voldoende energie om 3 keer per week te sporten, ik heb het niet koud (zoals ik vaak had als ik een dieet volgde) en ik word er niet chagrijnig van! Kortom: ik ben erg enthousiast en ik kan het iedereen aanraden!

 15. Ik ben nu twee maanden bezig met het 3Care programma. Ik heb een burnout en mijn lichaam was zo moe en kon niet slapen doordat het heel druk in mijn hoofd was. Doordat ik nu met dit programma ben begonnen kan ik wel dagen slapen en geef er nu ook aan toe. Ik voel mij veel rustiger en ik begin weer wat te ondernemen. Het programma is gemakkelijk te doen. De eerste maand ben ik 2 kilo afgevallen maar het gaat mij er vooral eerst om beter in mijn vel te zitten. Ik denk dat de supplementen heel veel doen en ik vind het 3Care-brood heerlijk.

 16. Ik ben nu een maand bezig. De eerste dagen waren zwaar. Ik had hoofdpijn en had af en toe een hongergevoel. Ik voelde me vreselijk beperkt omdat ik een Bourgondisch type ben van lekker eten en een wijntje erbij. Ik miste de suiker nog het meest. Een ijsje met slagroom of een lekker toetje. Door het dieet te volgen ging ik de suiker wel steeds minder missen. De darmproblemen die ik had zijn een stuk minder. Ik voel me fitter dan ooit en daar ben ik wel heel erg blij mee. Ik was ook na een paar dagen 2 kilo afgevallen. Dat houd ik nu stabiel. Ik vind het moeilijk om alles vol te houden, dus ik doe het ontbijt en avondeten volgens de lijst, tussendoortjes meestal ook, maar af en toe zondig ik. Op mijn vriends verjaardag nam ik gewoon een gebakje en nu op de camping drink ik mijn wijntje bij het eten. Ik heb wel het idee dat de pillen veel doen aan mijn fitheid.

 17. Drie weken geleden zijn wij (mijn man doet mee) begonnen met de supplementen, maar vanwege de vakantie zijn we pas vorige week woensdag begonnen met het programma. De eerste drie dagen waren prima te doen. Dick had zo af en toe wel trek tussendoor, maar daar heb ik geen last van gehad. In de eerste drie dagen zijn we allebei twee kilo afgevallen. Dat geeft wel moed. De rest van de week blijft het gewicht gelijk.
  In de afgelopen drie weken was mijn eczeem (armen en benen) volledig verdwenen. Ik weet niet of dat alleen te danken is aan de supplementen, of dat de vakantie en het gebrek aan stress ook meewerkt. Ik denk dat stress ook een factor is, want sinds ik weer aan het werk ben heb ik soms weer iets last van mijn huid.
  Het programma is goed vol te houden. Ik heb niet echt het gevoel dat ik aan het lijnen ben omdat ik voldoende mag eten. Ik mis wel mijn rode wijn in het weekend, maar dat komt later wel weer. En het bewegen in de buitenlucht is nog moeilijk in te plannen in ons drukbezette leven. Maar we gaan vrolijk verder en ik ben erg benieuwd naar alle waarden als we weer komen wegen.

 18. Ik ben afgelopen maandag gestart, toen begon mijn vakantie nl….voor mij was en is alles nieuw en vond het relaxter om nu dus te beginnen.
  De 1e dag was prima maar de 2e en 3e dag vond ik pittig. Ik had nachts veel last van kramp in mijn benen…maar vandaag weer heerlijk een tomaat, wortels en boontjes gehad, wat vond ik dat heerlijk…..

  Vandaag, dag 4, gaat het super….mensen die dicht bij mij staan zien mijn huid al opknappen….ik vind dat wel heel snel.. de jeuk op mijn hoofd word ook al minder…snel hè? Bizar gewoon……dus ik ga natuurlijk gewoon door en ben zeer benieuwd naar de metingen. En elke dag naar het toilet, en anders maar 1 X in de week….dusssss. .

 19. Nou ik ben nu een week bezig. Afgevallen weet ik niet want ik weeg me wel bij jullie. Dus dat blijft spannend.
  Maarrrrrrrrrrrrrrrrrr ik voel me een heel ander mens.
  Ik heb het gevoel dat het hele lichaam begint te ontspannen. Heel goed slapen, vreselijk veel geeuwen terwijl ik dat haast niet deed.
  Heb meer lucht en ruimte in de longen. Dus meer energie.
  Drink veel water en in tegenstelling met andere diëten en of programma´s heb niet het idee dat ik met een dieet bezig ben.
  Joop is nu ook bezig. Reageerde vorige week dat hij helderder was. Maar meer energie heeft ie gelukkig.
  Dus we gaan vrolijk verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *