ZUSSEN MET PASSIE VOOR GEZONDHEID

Alda heeft de dagelijkse leiding in de praktijk en Coby is gespecialiseerd in het geven van lezingen over voeding & gezondheid. Uiteraard volgen we voortdurend de ontwikke­lingen binnen het vakgebied. Zo kunnen we onze cliënten adviseren over nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Samen zijn we een sterk team om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Tevens zijn wij auteur en eigenaar van 3Care Cell Protection waarmee we een brug bouwen tussen cliënten en behandelaars. Ons doel?  De gezondheidszorg terugbrengen naar een gezonder en betaalbaar niveau.

SAMEN ZORGEN WE BETER

Missie en visie

SYNERGIE

3Care wil een brug bouwen tussen cliënt en zorgverlener met het doel meer effectiviteit te bereiken op gebied van zorg en gezondheid. Dit doen we door zowel cliënt als zorgverlener aan te moedigen om samen te werken en voeding & leefstijl primair onderdeel te maken van de gezondheid van de mens. “Mensen helpen zichzelf te helpen.” Dat is onze missie.

ONZE VISIE: SAMEN ZORGEN WE BETER

De gezondheidszorg staat onder druk en goede zorg is niet meer vanzelfsprekend of betaalbaar. Bewustwording en kennis om goede keuzes te maken is nodig. Daarom is samenwerken belangrijk. Wij vinden dat een gezonde leefstijl de basis is voor een gezonder leven. Daarbij zijn wij de ontbrekende schakel om mensen te helpen zichzelf te helpen.

DE 3 PIJLERS VAN 3 CARE

In onze hele bedrijfsfilosofie en alle elementen ervan is het getal drie verweven. De belangrijkste drie pijlers zijn de resultaten die er behaald worden. 3Care zorgt namelijk:
• Beter voor je gezondheid
• Beter voor je gewicht
• Beter voor een gezonde basis