ZUSSEN MET PASSIE VOOR GEZONDHEID

Alda heeft de dagelijkse leiding in de praktijk en Coby is gespecialiseerd in het geven van lezingen over voeding & gezondheid. Uiteraard volgen ze voortdurend de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Zo kunnen ze hun cliënten adviseren over de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Samen zijn ze een sterk team om mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Tevens zijn ze auteur en eigenaar van 3Care Cell Protection waarmee ze een brug bouwen tussen cliënten en behandelaars. Hun doel? De gezondheidszorg terugbrengen naar een gezonder en betaalbaar niveau.

SAMEN ZORGEN WE BETER

Missie en visie

SYNERGIE

3Care wil een brug bouwen tussen cliënt en zorgverlener met het doel meer effectiviteit te bereiken op gebied van zorg en gezondheid. Dit gebeurt door zowel cliënt als zorgverlener aan te moedigen om samen te werken en voeding & leefstijl primair onderdeel te maken van de gezondheid van de mens. “Mensen helpen zichzelf te helpen.” Dat is de missie.

ONZE VISIE: SAMEN ZORGEN WE BETER

De gezondheidszorg staat onder druk en goede zorg is niet meer vanzelfsprekend of betaalbaar. Bewustwording en kennis om goede keuzes te maken is nodig. Daarom is samenwerken belangrijk. 3Care vindt dat een gezonde leefstijl de basis is voor een gezonder leven. Daarbij is 3Care de ontbrekende schakel om mensen te helpen zichzelf te helpen.

DE 3 PIJLERS VAN 3 CARE

In de hele bedrijfsfilosofie en alle elementen ervan is het getal drie verweven. De belangrijkste drie pijlers zijn de resultaten die er behaald worden. 3Care zorgt namelijk:
• Beter voor je gezondheid
• Beter voor je gewicht
• Beter voor een gezonde basis