3Care Voedings- en Leefstijlprogramma

3Care is een totaalconcept voor lichaam en geest waarmee je in korte tijd eenvoudig en grondig tegelijk aan je gezondheid werkt. Door optimale voeding aan je lichaam en cellen te geven, investeer je in jouw basis voor gezondheid. 3Care helpt je (weer) bereiken waar het allemaal begon: gezond zijn vanuit de kern. Een 3Care specialist helpt je opstarten met het programma en kan je, indien gewenst, verder op maat begeleiden. 

Goed, beter, best

De volledige 3Care formule bestaat uit 3 onderdelen. We noemen dit GOED, BETER, BEST.

 • GOED:  Zorgen voor voldoende micronutriënten met eerlijke voeding en een volwaardig basissupplement zodat je lichaam kan beschikken over alle stoffen die het nodig heeft.
 • BETER: Met een uitgekiend voedingspatroon je lichaam ontdoen van afvalstoffen en teveel vetreserve. We noemen dit de APK-fase waarin je werkt aan metabole flexibiliteit.
 • BEST:   Tenslotte kun je je resultaat en vitaliteit duurzaam onderhouden met de intermitterende leefstijl.

Lees meer over de APK, de intermitterende leefstijl en milde ketose.

In vier weken schakel je om

Met 3Care leg je in vier weken de basis naar een gezonde leefstijl. Het programma is toegankelijk voor (bijna) iedereen en in (bijna) elke situatie. Je begint altijd met de volwaardige 3-in-1 basissuppletie om ervoor te zorgen dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Zo kun je veilig je APK uitvoeren. Na de APK  kun je de voordelen ervaren van een intermitterende leefstijl. Erg belangrijk, omdat dit tot duurzamere resultaten leidt.

Gezonde voeding

Hoe werkt het?

Het 3Care concept en de unieke voedingssuppletie worden aangeboden door diverse (zorg)specialisten in het hele land. Elke specialist is opgeleid door 3Care in ‘Voeding en leefstijl’ en kan jou als klant helpen opstarten. Wil je ook meer grip op je eigen gezondheid, neem dan contact op met 3Care of zoek dan een specialist in je regio. Via een intake worden je doelen en mogelijkheden bepaald en krijg je volledige uitleg. Ook kun je gebruikmaken van het meten van je eigen startparameters (zoals voedingsstoffen, vochtgehalte, spiermassa, verzuring, celveroudering etc.). Je specialist kan je, naar eigen wens, ook begeleiden tijdens het traject. Dit noemen we zorg op maat.

Wat biedt het 3Care programma? 

 • Complete en unieke 3-in-1 voedingssuppletie, een essentiële ondersteuning in dit traject voor al je benodigde micronutriënten uit vitaminen ,mineralen, eiwitten  en omega vetzuren.
 • Een volwaardig en natuurlijk voedingsprogramma voor herstel (APK); compleet met voedingslijsten, kant-en-klare voorbeelddagen en recepten. Gebaseerd op milde ketose met volop groente en fruit.
 • Daarna kun je stabiliteit creëren via een intermitterende leefstijl.
 • Een kant-en-klare thuiscursus om zelf te ervaren wat een gezonde voeding- en leefstijl met je kan doen.
 • Begeleiding naar behoefte door een professionele 3Care specialist.
 • Veel ondersteunende informatie is te vinden op het besloten gedeelte van de 3Care website – toegankelijk met een code die je van je 3Care specialist krijgt.

Is 3Care geschikt voor mij? 

 • Is het voor jou tijd om gezonder te gaan leven? 
 • Kamp je met ongemakken?
 • Wil je fitter worden of wil je meer energie? 
 • Streef je naar een gezonder gewicht? 

In alle gevallen is 3Care een gezonde en veilige keuze. (Bijna) Iedereen kan 3Care gebruiken. Hoe oud je ook bent, je kunt altijd starten met een gezonde leefstijl. 3Care is gebaseerd op wetenschappelijke kennis en heeft ruim 20 jaar praktijkervaring op het vlak van voeding en gezondheid. En nog altijd doen we bijna dagelijks onderzoek en houden we onze kennis up-to-date! Om steeds weer het beste te bieden. Om jou te helpen goed jezelf te kunnen helpen. We hebben het beste uit de wetenschap en de natuur voor jou samengebracht in een praktisch toepasbare formule en het is superleuk om te doen.


3Care maakt het verschil

Met het totaalpakket van 3Care bied je je lichaam de voordelen van gezonde voeding, een goede vetverbranding en vul je je essentiële micronutriënten aan met de unieke 3-in-1 3Care voedingssuppletie. Waarom is het belangrijk om je gezonde voedingspatroon aan te vullen met suppletie? Lees er meer over!

Coach gezondheidsprogramma

We bieden professionele ondersteuning, op maat en naar behoefte.
U kunt terecht bij een van onze 3Care-specialisten.


De 3Care specialisten >

Meer informatie over 3Care of wil je 3Care specialist worden?

Vul onderstaand formulier en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!