"Weer een parttime baan
na jaren niet hebben kunnen werken"

Wieke Wassenaar - Orthomoleculair therapeut

Ik ben Wieke Wassenaar,  heb een orthomoleculaire voedingsadviespraktijk in Zuidlaren en werk sinds een jaar met het 3Care programma.

Ondertussen zijn al flink wat klanten ontzettend enthousiast over het programma. Het leuke is dat ook mensen, die aanvankelijk niet voor het 3Care programma komen, maar met allerlei klachten – bijvoorbeeld darmklachten, fibromyalgie, energieproblemen, etc. goede resultaten boeken met dit programma. Het werkboek spreekt direct aan en als ze de keuze krijgen, gaan ze met veel enthousiasme aan de slag.

Inmiddels heb ik al de eerste ontzettend leuke resultaten. Bijvoorbeeld een mevrouw die door haar fibromyalgie al jaren niet meer kon werken. Zij is met 3Care begonnen en inmiddels heeft ze weer een parttimebaan. Ze mailde mij deze week nog hoe ontzettend blij ze daarmee was. Ze wil nooit meer anders en ook nooit meer met de suppletie stoppen. Dat is voor mij als therapeut natuurlijk heel fijn. Daar doe je het voor: dit soort resultaten behalen op een voor klanten hele plezierige manier.

Heel veel dames geven  aan – en dat vind ik erg grappig – dat hun man ook stiekem mee doet, afvalt en zich ook fitter voelt. Dat is een ontzettend leuke ervaring.

Een ander ding om even te noemen, is dat je ‘ ketose’ steeds vaker in publicaties in vakbladen tegenkomt. Ketose is een manier om de processen zoals: vitaliteit, herstel / darmherstel  en ontgiften, vlot te trekken. Voor mij is het echt een programma voor de toekomst, waar je heel veel problemen mee kunt oplossen.

Keer terug