"Meer energie om de dingen te doen die ik leuk vind"

Irma Mulder - auto-immuunziekte, energieloos & overgewicht

Mijn naam is Irma. Ik ben 58 jaar en tijdens een operatie kreeg ik problemen met mijn hart. Er volgende veel medicijnen: bètablokkers, cholesterolverlagers, bloeddrukverlagers en bloedverdunners.

Op een gegeven moment was mijn lichaam het zat, ik werd zo moe, ik kon niks meer uit handen krijgen. En iedereen om mij heen zei: “Stop toch met dat gif!”

Ik ben ermee gestopt, voelde mij daardoor al beter. Maar ik was heel dik geworden. Met name ook door de bètablokker. Toen ik daarmee stopte, ging het gewicht omlaag, maar niet genoeg.

Het stoppen met de medicijnen is puur vanuit mijzelf gekomen, ik voelde mij door al die pillen nl. heel slecht.

Ik ben op een gegeven moment in contact gekomen met Alda Dekker en zij heeft mij verder goed geholpen. Er werd daarna nog een auto-immuunziekte geconstateerd en toen ben ik met het 3Care programma begonnen. Het bevalt mij ontzettend goed.

Ik eet lekker, val af, heb meer energie waardoor ik ook weer dingen doe die ik leuk vind. Ik heb in no time een slaapkamer opgeknapt. Ik wandel weer 30 kilometer!

Het gaat gewoon ontzettend goed met mij. Ik ben heel gelukkig dat ik deze weg ben ingeslagen. Vooral omdat het eten ook gezond is. Kortom: ik ben heel blij!

Keer terug