"Makkelijk om niet weer de verkeerde dingen te eten"

Ingrid - Darmklachten, overgewicht, slechte huid & niet fit voelen.

Ik ben Ingrid en kom uit Denekamp.

De reden dat ik ben begonnen met het 3Care gezondheidsprogramma is, dat ik al een tijdje last had van mijn gezondheid.

Ik was wat te zwaar, had een slechte huid, opgeblazen darmen, was gauw moe en voelde me gewoon niet fit. Ik wist dat ik daar iets mee moest doen, maar wist eigenlijk niet zo goed wat. Maar wel iets met voeding, want ik at niet goed: heel erg zoet, aardappels, patat, snoepjes, koekjes en veel brood.

Ik ging niet per se voor het afvallen, maar wilde me heel graag weer fit voelen, wat rustiger in mijn darmen en in mijn hoofd. En dat is zeker gelukt!

Het is een heel eerlijk programma én heel makkelijk om vol te houden. Mijn darmen rommelen niet meer. Ik ben ook nog eens wat afgevallen, dat is ook erg fijn. Ik voel me hartstikke fit! Ik slaap lekker.

Het is absoluut een betere levensstijl die ik nu heb aangenomen. In het begin at ik gewoon verkeerde dingen. En weet ik dat ik last krijg van mijn darmen als ik die nu weer ga eten. Dus dat maakt het makkelijker om het niet te doen.

Ik heb een goede vervanger gevonden voor brood en dat is het 3Care brood. Dat kan je heel gemakkelijk zelf maken. Het voordeel daarvan is, dat er geen gluten in zitten, geen gist, geen suikers en geen granen. Dus dan prikkel ik mijn darmen ook niet, ze kunnen lekker tot rust komen en herstellen.

Het is gewoon geweldig en het smaakt ook nog lekker!

Keer terug