"Fit en gezond in de hele familie"

Ingrid de Vuijst - Herseninfarct, ziekte van Lyme & Burn-out

Ik ben Ingrid de Vuijst, 39 jaar en woon in Enschede.

Ik ben zelfstandig ondernemer in de techniek en volg al heel lang de leefstijl van 3Care. Veertien jaar geleden ben ik daarmee begonnen, nadat ik een herseninfarct had gehad. Ik kon niet meer lopen, ik kon niks meer. Als ik de supplementen en het programma niet had gevolgd, had ik hier nu niet zo gestaan.

Daarna heb ik de ziekte van Lyme gekregen, die ook nog eens gevolgd werd door een burn-out, waardoor ik opnieuw uit een dal moest komen.

Ik ben op celniveau gaan reinigen, waardoor ik nu topfit hier sta en weer mijn eigen onderneming kan runnen.

Wat ook mooi is om te vertellen: Mijn vader heeft leukemie, sinds zes jaar. Ze dachten dat het heel snel afbouwend zou zijn. Hij is vol in het 3Care programma gegaan, 25 kilo afgevallen en is volledig stabiel. Mijn ouders leven dus ook volgens de levensstijl van 3Care. Mijn vader blijft al zo lang stabiel… en de artsen snappen er niets van.

We zijn absoluut niet met een dieet bezig. We leven gewoon volgens de leefstijl en passen ons aan. Het voordeel dat je ervan afvalt is mooi meegenomen, maar daarvoor doen wij het niet. We willen allemaal fit en gezond worden. We zien wat het oplevert qua gezondheid bij onze hele familie.

Keer terug