"Blijvend resultaat, geen hoge bloeddruk meer"

Annemarie Poelman - Hoge bloeddruk en overgewicht

Ik ben Annemarie, 48 jaar. Al sinds 2000 slik ik medicatie voor mijn hoge bloeddruk. Echter,  door mijn voeding aan te passen mocht ik daarmee stoppen van de cardioloog. Het gaat super goed, mijn kleren zijn zelfs te groot!

Mijn man doet ook mee, die zat tegen suikerziekte aan - Diabetes heet dat tegenwoordig. Hij doet ook mee met het programma, is al twaalf kilo kwijt en heeft geen medicatie nodig. Het gaat helemaal super met ons.

Nu straks mijn zoontje nog! Dit is geen dieet. Dat denken de mensen, maar dat is echt niet zo! Je eet gewoon anders. En dat zijn best wel lekkere dingen. Je bent er vol van, je hebt ook helemaal geen zin in snoepgoed of wat dan ook.

Mijn man was echt een snoeper, maar nu echt niet meer. Als hij nu snoept eet voelt hij zich misselijk, heeft hij hoofdpijn, noem maar op. Hij is helemaal 3Care fan geworden.

Ik heb in het verleden heel veel gelijnd en van alles geprobeerd, samen met mijn man. Niets werkte. Je stopt met die programma’s en de kilo’s springen er weer op!

En dat is met 3Care echt niet het geval, het is blijvend en je hebt echt resultaat. En het werkt nog voor je gezondheid ook. Dat blijkt wel!

Keer terug